Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomi
tag
válasz
Szekkancspet
üzenetére
BME: [link]
-
Forest_roby
őstag
válasz
Szekkancspet
üzenetére
vasárnap punnyadás van!

ui.:
[link]
[Szerkesztve] -
Szekkancspet
csendes tag
válasz
Szekkancspet
üzenetére
Húh...Nem számítottam rá, hogy ilyen felkapott lesz a topic...
-
Vamp
senior tag
válasz
Szekkancspet
üzenetére
Ilyenben anno én is gondolkodtam, hogy bejárok pl pszichóra előadásra, vagy orvosira. A haverom orvosin nyomja, mondta hogy ott bizony szinte azonnal kiszúr pár tanár. Év elején éri meg csinálni, aztán beépültél

Visszatérve a topichoz, megkérdem egyik volt oszttársamat, BME-n nyomja. -
Szekkancspet
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdődött a tanév, és a leendő felsőoktatási intézmény megválasztása egyre sűrgősebbé válik. Fizikusnak készülök, és az Elte, illetve a Bme tűnik a két esélyesnek, de nem zártam még ki a '' vidéki '' egyetemeket se. Úgy gondolom, nagyon hasznos lehet az, hogyha az ember mindenhová beül néhány előadásra, és megnézi, hogy milyenek a tanárok, és milyen a légkör. ( Tudtommal teljesen szabályos, de ha nem az, akkor se veszik észre hogy 200 emberből 1 nem oda jár. ) Éppen ezért szükségem lenne egy csomó ( fizika ) órarendre. Első éves Elte fizika Bsc-m van, de azon kívül minden más jöhet, egyrészt az eltéről, másrészt a bme-ről, de akárhonnan máshonnan is. ( Továbbá, ha bárkinek bármilyen tapasztalata van bármelyik egyetem fizikusképzéséről, nyugodtan csatolhatja az órarendjéhez
) Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Előre is köszönöm!