-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
h_143570 #5763 üzenetére
Most már eljutottam a teljes tanácstalanságig.
Uninstalláltam a NOD32-t, cFosSpeed-et. Az iwiw most már teljesen jól működik. Viszont: nem tudom feltelepíteni pl. a Windows Live Messengert a Windows Live telepítőprogi segítségével, nem tudok update-eket felrakni pl. a CounterSpy 3-hoz, amit időközben felraktam, gyanakodva esetleg valamilyen kémprogira, mert mostanában kissé túl sok reklám pattog fel az egyes linkekre kattintva. Talált egy pár gyanúsat, amit le is irtottam.
A gép működése stabil, csak ilyen apró, ám annál idegesítőbb hibákkal találkozom. Pl. a WLM sikertelen telepítése után meg kéne nyílnia ennek az oldalnak: [link], de nem teszi, állítólag az oldal nem elérhető.
Az itthoni többi géppel nincs ilyen gond.
Már eljutottam arra a gondolatra is, hogy esetleg kéne egy XP-újrahúzás, de nem tudom elhinni, hogy ne lenne egyszerűbb megoldás.A reklámok felpattogása Operában továbbra is rendszeres, pedig már ráküldtem egy csökkentett módban történő, NOD32 vírusirtást, CounterSpy-jal pedig kémprogramirtást.
Ezek szerint hatástalanul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PHP programozás
- Asztrofotózás
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Politika
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest