- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Most olyan kérdésem lenne, hogy két monitor esetén (ahol az egyik kiterjesztett módban megy) meg lehet-e oldani valahogy, hogy mindkettőt vegye? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az miért van, hogy forrás hozzáadása után, ablak felvétele kiválasztása esetén a tálcámat is rögzíti a program? Korábban mintha nem így csinálta volna. Be lehet állítani, hogy a tálcát ne rögzítse? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Totál leszívatott a cucc. 2 órában tanultam tanárral, megengedte, hogy felvegyem az egészet, ő AnyDesk-kel osztotta meg, a saját gépét, néha nekem is bele kellett nyúlnom. Kb. 1 óra 15 perc után kifagyott, persze nem jelzett, csak amikor teljesen véletlenül átkattintottam az OBS-be. Ekkor új rögzítést indítottam és elvileg vette is. Ezután úgy befagyott, hogy nem tudtam megállítani a felvételt és csak feladatkezelőből tudtam bezárni. Persze a maradék idő elveszett. Ilyen erőforrásos hibaüzenetet korábban is írt, de nem okozott ilyen jellegű problémát.
Tudnátok valami beállítási javaslatot tenni? Vegyem le 720p-re és 30fps-re vagy??? Nagyon ráfáztam most és akkor finoman fogalmaztam.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ti hogyan oldjátok meg az asztal elérését Windowsban ablak felvétele mellett? Ugye ha leteszem tálcára az adott ablakot, akkor nem veszi tovább. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Bármilyen felületen zajló konferenciahívasok esetében kap-e jelzést a másik fél arról, hogy én veszem OBS-sel a beszélgetést? Esetleg olyan van-e, hogy mint a streamingek esetében nem tudja rögzíteni a képet? Köszi!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Kijelző felvételénél megjelent a sárga keret, ami a felvételi területet mutatja gondolom. Szerintem egy teljes képernyőnél nem volt eddig. Ki lehet kapcsolni? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz
bobalazs #268 üzenetére
Köszönöm, de én ebben nem látom a kérdésemre a választ. Azt, hogy csak a webböngészőt vegye, azt meg tudom oldani. De hogy egy konkért tabot, azt nem. Bármit csinálok a böngészőben, azt veszi. Én a böngészővel szeretnék mást is csinálni.
OK, vágom! Két külön böngészőt kell nyitnom és úgy forrást választani. Bár ez a leírásban szerintem nincs. -
tylerddd
veterán
Üdv! Hogy tudom azt beállítani, hogy az OBS a webböngészőm adott tab-ját vegye csak, hogy közben tudjak mással foglalkozni a gépen, mert jelenleg a teljes kijelző felvételével oldom meg a dolgot? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged