Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mania
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Jó szerelőt találni a legnehezebb...

2 hónapja szívok lassan...3000 fordulat felett nekiáll a gép rángatni és ilyenkor ugye a gyorsulás inkább lassulás ami mondjuk egy gyári 60 lovas motornál elég kellemetlen.Az érdekes hogy nem mindig csinálja,olyankor viszont meglepően jól húz.Kiolvasni semmit sem sikerült mivel nincs tárolt hiba(egyenlőre).Zöldkártyán bukott ki a dolog mikor a szerelő bejelentette hogy kimarad a gyújtás igy nem tud stabil fordulatszámot mérni a készüléke,ezért lehet bukta lesz(szerencsére nem lett,megoldották máshogy).
Azóta gyertya,elosztófedél ,rotor,kábelszett lett cserélva valamint megpróbáltam már kölcsöntarfóval is.Most éppen egy új lambdaszondán vacilálok,de riogattak már vezérlő cserével is.Szóval itt tartok most,és egyenlőre senkinek semmi ötlete,viszont felesleges pénzem sincs,hogy mindent kicseréljek....igy várok...vagy otthagy valahol és tiszta ügy vagy ki tudja.
-
tomcica
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem egy 2.0 DTI Vectram volt B tipus....amikor 120km/h fole gyorsitottam kigyulladt az elektromos hibat jelzo lampa es a kocsi erezhetoen sokat vesztett az erejebol.Elvittem a mesterhez,kiderult a levego mero szenzor romlott el.Azt mondta ennel a dizel motornal ez szinte nepbetegseg...70 euromba fajt az uj szenzor (egy kis muanyag cso) azota nem jott elo a problema...a mester 100ezer km tippelt az alkatresz elettartamanak.Mivel a Tied benzines igy nem tudom mi lehet a hiba,de lehet hasonlo ''aprosag''
-
nemcso
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Már csak kiváncsiságból... ha meg lesz a hiba oka, osszad meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ASRock H110 Pro BTC+ LGA1151 Alaplap számlával, 6 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest