Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
Willie
üzenetére
ha magadnak lesz az más
mindig értéknövelő tényező az ismert előélet, de ahhoz kell egy ismerős aki megveszi
én a kilométerekkel nem foglalkoztam amikor autót kerestem mert vagy igaz vagy nem, csak az állapot. inkább veszek olcsóbban egy többet futottat és a különbözetet elteszem javításra, a drágább (elvileg) kevesebbet futott is ugyanúgy kikönyökölhet. egy 250 ezresben lehet hogy már kicseréltek pl olyan drága alkatrészeket ami egy 170 ezret futottban 20 ezer múlva megy sorra tönkre. félre kell dobni a sok közhelyet autókeresésnél mert nincs két egyforma autó, de ez csak az én személyes véleményem -
válasz
Willie
üzenetére
Ha jól tudom tovább finomították azt a motort. De majd a motor mágusok majd megmondják miért -miért.

Ez olyan kis pofás.
De nem 1.8-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindig értéknövelő tényező az ismert előélet, de ahhoz kell egy ismerős aki megveszi
én a kilométerekkel nem foglalkoztam amikor autót kerestem mert vagy igaz vagy nem, csak az állapot. inkább veszek olcsóbban egy többet futottat és a különbözetet elteszem javításra, a drágább (elvileg) kevesebbet futott is ugyanúgy kikönyökölhet. egy 250 ezresben lehet hogy már kicseréltek pl olyan drága alkatrészeket ami egy 170 ezret futottban 20 ezer múlva megy sorra tönkre. félre kell dobni a sok közhelyet autókeresésnél mert nincs két egyforma autó, de ez csak az én személyes véleményem
De nem 1.8-as.