Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Marmint a narancssarga kulcsos autos lampacska vagy a citrom sarga engine check lapacska?

Az a baj, hogy tenyleg az van amit a szerelöm is mondott, hogy ez kb 1000 dolog lehet. Neten is olvastam, h vlt aki opel szervizbe hordta es kb fel millioert mar kicsereltek mindent (a gazpedal jeladotol a nem tudom eny milyen chip es vezerlöig) es mindig csinalja. Novemberben olajcsereltetem (mert mint tegnap megtudtam ez a 30k km olajcsere egyaltalan nem jo a kocsinak) es akkor kicsereltetem a benzin szüröt (jött egy ilyen tipp a youtube videomra, hogy a huhogo hang elvileg ezzel megszüntetheteö), meg kipucoltatom az egr szelepet, illetve a gyertyakra (vagy hogy hivjak itt a dizelnel
) ranezetek, hogy milyen allapotban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ranezetek, hogy milyen allapotban vannak.