Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Tisztában vagyok a 2 közötti különbséggel, a cím vezetett félre valamint az hogy felületesen olvastam el a hirdetést, ezért gondoltam hogy dízeles de akkor köszönöm a felhomályosítást.

Az igazság az, hogy én MÉG azon naív emberek csoportjába tartozom akik még SAJNOS hisznek a hirdetésben leírtaknak (mármint az állapotot tekintve) és a képeknek, nincs még nagy tapasztalatom az ilyenekben :/
-
diablo1984
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
5000nél már bármelyik dízel füstölne, de én verném agyon egy döglött macskával azt az ember aki 5000ig forgat el egy dízelt!
a kérdező meg tényleg nincs tisztában a dízel és benzines fogalmával, csak a megbuzizott külsejű astra csábította be! jó tanács, ezt ne vedd meg, az esetek többségében ezekből a belet is kitaposták, kívülről vagány, de a műszakit ezekre venni szokták ennek megfelelően technikailag egy hulladék(tisztelet a kivételnek)
szerk: bár ez ilyen olcsó jános kinézetű, így valszeg csak egy átlag kinézetű astra narancs dísztárcsával és széthajtott motorral.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest