- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
azt nem tudom, mi fog történni, de itt már sokan megcsinálták.... a mai napon sok észrevételt kaptunk, ezért a mai nap eseményeit mindenképpen érdemes átolvasni, de inkább a #351-es hsz-től.
mielőtt nekiállsz, az alábbiakat én megnézném:
1) ADB shell (mindegy hogy Total Commander, vagy cmd.exe-n keresztül jutok oda) megy-e
2) ADB devices kiírja-e az eszközöm ID-ját, vagy sem (ezt azért erdemes megnézni, mert CWM-ben a tab-on lesz ADB, de ha driver hibád van, a win nem fogja látni. - ha normál üzemben nem tudsz ADB-zni, akkor USB-debug mód be van állítva? stb.)
3) Flash tool észre veszi-e a tabot? (korábban írtam róla, hogy kell leellenőrizni)Ha ezek futnak, baj nem lehet. (egyébként sem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest