- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Egy kérdésem lenne, miért? Mit követek el? Komolyan... Igyekszem rendesen élni az életemet, de ennek meg az az ára, hogy folyton valakinek belém kell kötnie. Mikor látszik rajtam, mennyire megviselnek így is dolgok. És már nem fogom sokáig húzni idegekkel... Főleg amikor olyan ember húz állandóan aki nem tett le semmit az asztalra, semmi baja nem volt az életben, kitartják, és mégis többnek tartja magát. És ráadásul őt meg is tudnám verni ha nagyon akarnám, csak gyengébbre nem visz rá a lélek. Pedig rá mindenki mondta hogy kellene, mert különben nem tanulna semmiből... Csak én nem tartom magam ilyen embernek.
Ma megyek apámhoz, összeszedni a régi életem egy darabját onnan, majd pénzzé tenni, hogy ne lássam, ne emlékeztessen, mert már minden annyira fáj. Felkelek, és nem tudom hogy mi legyen. Nekem minden nap egy merő kilátástalanság. Látni szeretnék valami jót, érezni hogy valaki elfogad és mellettem áll. És azt hogy valakinek annyira fontos vagyok, mint ahogy egy illető fogalmazott "tűzbe menne értem". Az esély megvan de nagyon kicsi. Én mindenkit fontosnak tekintek, akit egy kicsit is a barátomnak tarthatok. De valahogy azt veszem észre, hogy mindenkinek akad fontosabb dolog nálam az életében. Pedig néha jól esne, ha valakivel csak egy kicsit is minden elé sorolnánk egymást... Tudom ilyet nehéz kérni, főleg hogy semmi előnyöm sincs sok emberrel szemben. Szerintem ha én felszívódnék nagyon kevés embernek tűnnék fel, hogy hoppá valaki nem nyomja a hülyeségeit. Annyira elmennék innen. Itt hagynék mindent. Simán beülnék egy kocsiba és elmennék innen ameddig lehet, és nem köt ide nagyon semmi. A továbbiakról ha van Isten, majd ő dönt, Nem hiszek ugyan semmiben, de na. Azért én legalább nem hordok páwakeresztet mint sok állítólagos hívő.
Ezeket a szavakat bevallom nem épp józanul vetem le,emiatt írom lassan de biztosan. Annyi hibát követtem el, hogy írni még normálisan akarok. Amit tudok, az annyi-hogy nekem már nem lesz semmi jó. Ahhoz én nem vagyok eléggé szemét, se gátlástalan, se "jó pasi", se páwa, se semmi. Én csak vagyok, létezek, vegetálok. Az életem nem több, mint a benti túlélés, és az itthoni depizés, megspékelve 1-2 apró jó dologgal. De azok olyan ritkán vannak, és annyira kis dolgok, hogy nem tudnak ellensúlyozni ennyi szart.. És aláírom, hogy más embereknek nagyobb és több problémája van, de valahogy engem ezek nyomasztanak, hogy mikor ki mit szól hozzám, ki visel olyanként aki vagyok. Csóróként, randaként, magának valóként, elviselhetetlenként, és olyanként, akivel társaságban nem igazán mutatkozik az ember. Sokszor ez esik szarul. Olyan ember vagyok, akit jobb nem is látniuk, de mégis itt vagyok ha kell. Én itt vagyok, kicsit sok vagyok, de az biztos, hogy amit nekem mondasz azt mindig kettőnk közt marad. Mert bennem még van becsület,és bizalom is. Igaz, utóbbit ki kell érdemelni, előbbit meg nehéz elveszíteni. Nagy szerencse lenne egyszer valakit kifogni, akikkel félszavak is elégnek számítanak majd. Csak ez míg sok embernek megvan, nekem ez álom marad. Olyan álom, mint amikor valami szexi színésznővel nyomja valaki
Mind tudjuk, hogy sosem fog megtörténni, de azért ez emléknek jó lesz még.Amit előre borítékolok, hogy a hitegetőstől kapott szokásos ígéretből megint nem lesz semmi. Mert ha 3 hónap alatt semmi nem jött össze, akkor miért jönne most 2 hét alatt össze? Ja, mert akkor jó lenne nekem, és egyszer embernek érezném magam egy kis időre megint. Egy kicsit azt érezném hogy számítok valakinek. Csak ilyen sosem lesz. Ahhoz nekem nem elég szerencsés a csillagzatom. És soha nem is lesz!
Kérdezik néha, hogy mitől félek? Inkább legyünk őszinték! Mitől nem? Rövidebb lenne a lista! Sokkal, nagyon sokkal rövidebb. Csak attól nem félek ami elmúlt, mert a hozzám hasonló csak ettől nem félhet...Amit megfogadtam, az az, hogy a hazugságot nem fogom tűrni. Én sem teszem, ergo velem se tegyék! Én nem félek attól, hogy az igazamért kiálljak. Ettől még nem.
Arra kérek mindenkit, hogy ne hagyjatok elkallódni. Legalább hazudjátok azt hogy érek valakinek egy kicsit is valamit... Közönöm
=====2014.10.12-01:38=====
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest