Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Amikor a kocsit takoltam visszaadás elött, benyomtam az AMEX-et a kútba, ugyebár az amerikaik számára a ZIP kód az 5 jegyű, számukra értelmezhetetlen ha valahol kevesebb vagy több van. Na mindegy, kártya be, az itteni 7201-es ZIP helyett beütöm a 72011-et, erre sír, hogy menjek be a shopba.
Beballagok, mondom az unott képű csajnak, hogy nem itteni kártya és a kocsit szeretném telenyomni, visszakérdez, hogy márpedig mennyit akarok tankolni, erre vigyorogva mondom, hogy tele kérném.
Azt a zavart arcot amit vágott mutogatni kellett volna
Kijelentette, hogy olyat pedig nem lehet mondjam meg előre, hogy mennyi dollár értékben fogok tankolni.
Erre meg én vágtam fura fejet, mert azt se tudtam mekkora a kocsi tankja, mennyi liter egy gallon és mennyiért adják a benzint
Erre a megoldás az volt, hogy $100-at pre-chargeolt a kártyára, majd a végleges hetvenpár dolcsit vonták le.
Aztán visszakérdeztem, mégis mi az ami megállítja őket, hogy mondjuk $1000-et durrantsanak le, de csak vállvonogatás volt a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kijelentette, hogy olyat pedig nem lehet mondjam meg előre, hogy mennyi dollár értékben fogok tankolni.