- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még mindig nem érted. Nem azon kattantam ki hogy olyan "drágán" vett "x" dolgot, hanem hogy utána sír hogy nem tud alapvető dolgokat megvenni. Ha lenne rá, úgy hogy mindent bátran meg tud venni, nem felvágni szeretne vele akkor tegye. De 1. felesleges olyan drága és okos készülék számára. 2. nem hiszem hogy érdemes vele felvágni. A harmadik bekezdésben felsorolt részek közül te is tudod hogy az első csak feltételezés, utóbbi kettő valós esemény. Bár elhinni nem kell, nem is felvágásból írtam (ha esetleg félreértenéd), mert máskor sem írok ilyesmit, most csak megemlítettem. Még jó hogy nem azt írom hogy nap mint nap életeket mentek meg, mert akkor felhoz mennél, pedig igazságalapja bőven van. Visszatérve az előzőhöz, annyiban igazad van hogy az az ő magánügye, nekem nem sok közöm van hozzá. Viszont onnantól engem is érint, hogy ezen sír hogy angol nyelvű a menü... 100k-s telefon, szar, nincs pénz cigire és kávéra. A saját véleményem pedig szerintem (ahogy általában) tükröződött a hsz.-eimből, ami fennakadtál/fennakadtatok. Viszont akkor nem tudhatom le annyival hogy: ..bazdmeg, drágán vettél "y" dolgot, dögölj éhen, ha nincs pénzed stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest