Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
lorcsi #17065 üzenetére
Nem, itt mindenki megcivilizálódik, csak kiszabadulva a ketrecből jön ki belőlük az állat. Rendkívül jót tesz a közlekedési morálnak, hogy kvázi nincs autópálya, és ha sietsz, akkor bizony falvakon át kell nyomjad a pedált, sok helyen meg járda sincs a főút mellett, cserébe vannak szekerek, favágó gépek, hatvan éves traktorok usw.
A minap mentem bowlingozni a munkatársakkal az egyik városszéli bevásárló központba, aztán kikerülve az egyik lehúzódó kocsit kicsit átmentem a bal oldali sávba, ahol már jött valaki hátulról. Tény, hogy nem vettem észre, de simán elfért, mert annyira nem mentem át. Utána azonban kaptam dudaszólót plusz még le is akart szándékosan szorítani az elvtárs az út jobb szélére. Ilyen ez a popszakma.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest