- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...igen-igen...helyesbítek...bután írtam...szal más,és más élmény a két autó...amit meg lehet csinálni egy bömössel,nem biztos hogy képes rá a vfts...amit viszont azzal leművelnék,arra már sajnálnám a BMV-t...meg nem is biztos hogy menne nekem a bömbivel is u.a...még(sajna)nem próbáltam...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
venember83 #26446 üzenetére
...
...amúgy meg helyes Elek,vagy helyeslek?
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #25310 üzenetére
...de nagyon látványos...én elsször nem hittem a szememnek,utána meg sikítoztam a röhögéstől...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...nagyonszép írás...
...ezt már csak azoknak kéne megmagyarázni akik a felügyelet nélkűl hagyott gyerekűket véletlen elütő ártatlan autóst (aki rögvest kiszállt segítséget nyújtani) agyonverték...persze a gyereknek 8napon belüli mig a sofőrnek 8napon tuliak voltak a sérülései...
...
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Winner_hun #25082 üzenetére
...
..
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Winner_hun #25076 üzenetére
...vááá...de rég volt...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Winner_hun #25071 üzenetére
...kispolák a háttérben...
...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest