- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15530 üzenetére
full hd felbontás az lenne ha ide dörgölné bele a fejembe a kebleit.
de mivel ez nem vsz. ezért megelégszem azzal is h jaaaj de jó annak a kiscicának.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #15527 üzenetére
most miért csinálod ezt?
nézd egy kicsit az aranyos oldalát.
letojom h mivel csinálták.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #15520 üzenetére
NoLF: mókás volt
megesik, mert több nyelvü az anyanyelvi központom. de általában vmilyen nyelven tutira eszembe jut, csak az néha nem a magyar. kötve hiszem h a hölgynek is hasonló miatt nem jutott eszébe. -
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
szarvasunk hogy van?
-
hejesírásó
senior tag
Szeretném megosztani a tegnapi spar-os élményemet véletek.
vettek elöttem 1 db kiflit (is)
erre a hölgy a mögötte ülő hölgynek:
-Te, Rózsi mi is a kódja annak a kiflinek,..őő ami tudod.na .....ami nem a sima kifli hanem az a sós.
-A sóval szórtnak XY a kódja.
-Köszi! -
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15399 üzenetére
lna akkor elmondom megint.
ha ilyen van, akkor a gyártó ha kötschög (occsó gyártó) kérni fog igazolást a szolgáltatótol.
a szolgáltató (mivel önnön érdekeit védi és nem hülye) csak olyan papírt fog adni neked ami az áramszolgáltató felől nézve vis maior védettséget nyújt. ezt kettő alkalomból kétszer hozta, kétszer amikor nagyon nem volt vis maior szitu a zolgáltatónál (de biztos ami biztos ők csak ilyet adnak)
utána ha ezzel elmész a gyártóhoz, vagy a békéltető testülethez a fogyasztó védőknél elhajtanak a p.-ba
teccik érteni?
tök 8 milyen hibád van, mert ilyen papírt ha kér a gyártó már be is szívtad.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15394 üzenetére
kivéve ha az áramszolgáltató nem üzemszerű körülményeket hozott össze. ez is tuti.
márpedig ha ilyen kéréssel fordulsz (2 szer is megtettük anno koliban) az áramszolisokhoz ők olyan papírt adnak ki ami vis maioros lesz, mert tudják jól h miért kéred...
és így a táposok nem fizetnek mert ők azt mondják verd le az áramosokon, az áramosok meg szétteszik kis kacsóikat h vis maior.
kétszer is volt ehhez szerencsém.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15384 üzenetére
nem lehet!
megpróbáltuk anno koliban,
teszem azt van egy túlfesz vagy vmi áramkimaradás.
az áramszolgáltató ad ugyan róla papírt amivel mehetsz verni a tam-tam ot de a táp gyártója azt fogja mondani h nem üzemszerűen használtad.
az áramosokon meg nem tudod behajtani, met Ő nem azt vállalta h ilyen különleges eseményektől MENTESEN szolgáltat neked, hanem csak azt h szolgáltat.szval mindenki ellöki magától azt szevasz.
ahhoz jó márkának kell lennie hogy megtérítse a károdat, és szerencsédnek is kell lennie.
ja ha meg vmi vihar van, vagy jegesedés vagy akármi, ami elég könnyen megeshet máris leves mert vis maior (lehet nem jól írtam)
coqito: ne rakd a tápot meg a vinyót a radiátorhoz
-
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito #15359 üzenetére
váááá gárááá áváááá áááá
nem mind 1 a színe?????????????????????????????????
nem a szgép házadban lesz?
ps: ja és a táp garija szted érvényes azokra a cuccokra amiket magával ránthat?
nem. nem érvényes. sajnos. ha érvényes lenne nem lennének gagyi gyártók mert belerokkannának a gariztatás költségeibe!
és most mint jól nevelt úri hölgy fogalmaztam mondandómat
-
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito #15356 üzenetére
ne miatam vegyél rendes tápot-->magad miatt.
nekem már ráment nem tom hány alaplap (asszem 2) meg 1 proci (asszem) meg 2 db vga (erre emlékszem tutira) azóta vettem egy darab RENDES tápot ésm ár kétszer lejárt lassan a gari idejes (2-3 év) de most is vidáman megy és semmi bajom nincs azóta.
meg a hatásfok is jobb, szval spórolok az áramon.
jeeeeee nem olvadnak el a jéghegyek! -
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito #15351 üzenetére
ahhoz viszont nagyon nem kell majd táp.................
szval az a gép 80 k alatti áron lészen megvásárolva?
mert ha nem akkor nagyon is kell béle egy táp ami jófajta
fsp-nem drága és nem kell 500 wattos minden usernek. hidd el.
kérj tanácsot a milyen tápot vegyek topicban. bocs h nem linkelek de egy üveg martini után a ...-se linkelget ott a kereső
-
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito #15343 üzenetére
terrás vinyót veszel de a deert meg nem cseréled le?
te játszol a kaszással
kihívod magad ellen a sorsot
pisálsz szembeszélbeérted már végre?
nekem egy rakás pénzem ráment már ilyen gagyi tápokra mert jön egy túlfesz vagy vmi zárlat a gépben és visz több alkatrészt is.
nem baj.én is ilyen voltam, csak a saját káromon tanultam.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15316 üzenetére
hát azért nem hátrány. én mindig zt mondom h az összkép a fontos (meg h tudja-e ügyesen használni odabent az izmait) aminek nyílván része a mellehusa.
Winner na most akkor melyik is a jó?
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
itt is világjt a fő-pilács de hideg van nagyon... *vacogó smiley*.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #15295 üzenetére
rendelést követően hozza a csigafutár
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #15274 üzenetére
a 160 wh és 180 wh egész jó.
ingyen élezik ha ennyit kérnek érte?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #15258 üzenetére
kilenctizenegy kor?
az 1 órája volt kb. hol? mi történt?
Egyébként a kerámia kés azért jó mert nem csorbul ki olyan gyorsan? vagy miért jó?
-
hejesírásó
senior tag
KERÁMIA teccik érteni? nem csipog be a fémdetektornál
aludtál a terrorista képző kurzus 3dik óráján a Abdu Amaziz dékán óráján fogadjunk....
vetkőztetős röntgen csak durvás reptereken van bemeneti oldalon (ha meg van kimenetin már késő, mert neked a gépen kell az eszköz)
-
hejesírásó
senior tag
Kérdés:
lopási kísérletért mit szab ki manapság a bíróság ha 20k fölötti értékről van szó?
köszi a választ.
a bringám akarták feltörni az este 3 szor is, de szomszéd elhajtotta őket.
Lehet kint kéne hagyni ma, azt kérni őket h mosolyogjanak a kamerába
de csak akkor játszom el h normális a büntetés. fölöslegesen nem szivatom magam a bírósággal. -
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
fúj a szél b+!
majdnem kitolta alólam a biciklimet
-
hejesírásó
senior tag
szex topic nyitva van?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
hejesírásó #14591 üzenetére
az első kerék alatt az első betont fogó kereket értsd ami jelen esetbena b.-oldali futó volt.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
grabber #14590 üzenetére
eee eee.
csak a betonig vezeti, belövi a sebességet, magasságot érkezési söget döntést flapsokat stb, de utána a pilóta teszi le.
a pálya közepén ért betont az első kerék.
ferdén érkeztünk, gurult csomót (egy keréken) mire a szárnyakat vízszintbe tudta hozni másik futó is betont fogott. aztán úgy odacsapta az orrfutót (rábólintott) mint egy gagyi latinó-amerikai ugrálós autós getólakó.
aztán kerékfék, légfék, hajtóműfék. mindet egyszerre tolta be. szted?nem ez volt az első repcsi utam szval tudom milyen egy jó leszállás és milyen egy olyan ami már nem annyira...
-
-
-
hejesírásó
senior tag
válasz
ludsimon #14545 üzenetére
butus....szted a műholdas képek miért "csíkosak" ?
vannak a fixen egy pontra néző műhódok és vannak a pályán keringő műhódok.amit a maps on látsz azt keringőkről csinálták. a fényviszonyok és felhők stbstb az mind mind csúnya és "összevagdalt" hatású. ezzel nem tudsz mit csinálni.
feltérképez egy bizonyos sávot aztán a következőt. mikor egymás mellé rakod elég sok idő eltelik két sáv elkészülte között.
az meg h régen volt frissítve...na bumm ami ingyenes azt nem fikázzuk
-
hejesírásó
senior tag
válasz
grabber #14528 üzenetére
nálunk 2 félév kötelezően választható tesi van ami futás-kondi-erőnlét-úszás, ezekre majdnem mindig van hely, mert van aki úszni szeret van aki futni stbstb
az úszásról és a kondiről páran le szoktak csúszni, így jártak.utána van 4 félév amikor szinte bármit felvehetsz korcsolya-jóga-kick-box-teke-ping pong stbstbstbstbstbstb na ott már más a helyzet ott a jók elfogynak kb 5 perc alatt. a ping pong kb 1 perc neptun nyitás után
-
hejesírásó
senior tag
válasz
grabber #14523 üzenetére
na erről beszélek......Df-en miért ilyen qrva drága a koli?
mire tesóm odaér (2év) sztem lesz 20k egy hónapra az államis támogatott ár.net fél évre 500 huf. optikai kábel van a koliban szétosztva, nagyon gyors kis dög.
kondit keresel ahol akarsz vagy felveszed tesinek.
meg rendszeresen szemétkedtek azzal h beköltözéskor már szutykos koszos régi volt a szőnyeg, és kiköltözéskor azt mondták h vagy csontra kitakarítod vagy 5k/lakó (amiből már 2 akkora szőnyeget kapsz).mind1 végeztem, ez a lényeg. lehet lehúzós volt de élveztem még így is.
ha "vendéged" van akkor az külön szoba ami 5-7k körül van/éjszaka.
vendéget (estére), állatot nem hozhatsz fel. -
hejesírásó
senior tag
válasz
ludsimon #14517 üzenetére
igen és egyszer egy picit hánysz vhová ami nem a wc és lebuksz máris ki vagy rakva.
láttam olyat h vki a folyosóra "vodkázott", 1 órával később fel is takarította, se szag se folt. kirakták érte...
15-16k/hó ért nem ezt várná az ember.
+ a közösség sem olyan jó mint a lepukkant kolikban volt.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Winner_hun #14414 üzenetére
ez ilyen, különben túlnépesednénk nagyon gyorsan.
csak azt remélem h nem kisgyerek volt vagy ilyesmi.
-
hejesírásó
senior tag
na már mennek is a njnó nínók vhova
sok hülye
-
hejesírásó
senior tag
na bódottágot néktök!
ludsimon annyira de annnnyira akartál időzíteni h szinte nekem fáj h nem sikerült
gonosz vagyok, tudom.
-
hejesírásó
senior tag
Rise Fm-en is jól megy!
-
hejesírásó
senior tag
én majd csak akkor köszöngetek h aeljön az ideje, gondoltam szólok nehogy vki bunkónak nézzen
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Killing #14193 üzenetére
jogi szempontból nem számít h mikor hógolyóztak, hógolyóztak.
vmire ráfogta a hógolyózást ha feljelentette őket...ugyan azon oknál fogva mindenkit fel kell jelentenie->különben beperelhető azért mert nem bánik egyenlően a diákokkal.
tehát mind1 h mikor hógolyóztak.
gondolom senkinek sem lett baja és nem keletkezett anyagi kár...
szval azonnal beadni egy jó ügyvéddel egy feljelentést.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-12700K / RTX 4070 Super / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- STRIX White PC! RTX 3080 / Ryzen 7600 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest