Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
addikt
válasz bolondember #41499 üzenetére
Hámertbolondvagyol
A lényeg:
- analóg szolgáltatás x Ft
- analóg + digitális szolgáltatás +1 évre x-50Ftazaz többet kapok kevesebbért ugyanott
UI: Hát nekem meg főként hallod-e
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz bolondember #41502 üzenetére
ez így van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
válasz kételkedem #41498 üzenetére
Talán csak nem Helmeciék, illetve Kakaóék Zh nete ?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ToBeY
nagyúr
Amcsiban a 9/8 c hány órát jelent?
-
bolondember
MODERÁTOR
nem semmi.
Ti most versenyeztek a nap topikölője címért? :S
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #41469 üzenetére
nem marad.
én teljesen elégedett vagyok a fizetésem nagyságával, főleg a bruttójával. csak 2 aprócska gond van vele:
- a nettót kapom
- azt is túl ritkán.... -
PH-User
addikt
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
ToBeY
nagyúr
Már megint nagyon hallatszik a sziget,vagy is basszus inkább
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Van egy 60 eves holgy a tsz-en, akit en Nagyinak hivok, hat tegnap a lekisebb lanya kicsabitotta a szigetre a Cseh Tamas emlekoncertre, igazat megvalva nem is igazan kellet csabitani, mert 70-80as evekben nagyon szerette a koncertjeit, ma a kovetkezokeppen jellemsztge a konceertet:
- Cseh Tamas nem tudodd eneleni, zenelni, enm volt jo hangja, nem beszelt jol, de imadta, tegnap kivalona kepzett eloadok, zeneszek, hihetelen profi emberek, de nem tuttak visszaadni Cseh Tamast:- (
Amugy Quimbit kulon kiemelte hogy kituntek:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
ez a kurva sziget kétszer olyan hangos, mint az elmúlt 3 évben bármikor...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #41514 üzenetére
igen, elég hangos.
a legjobb a nagyszínpad mögött, ahol mi dolgozunk, egyszerre legalább 3 színpad felől áramlik a zaj, saját magamat nem hallom, s mindezt délutántól hajnalig, amíg melózunk...
node most pihi, 7kor kelés. bent tuti nem lesz semmi dolgom a melóban, elvégre 1 nap szabi után is alig érem utol magam, most viszont kihagytam már 4 napot. argh, és utána rohanás egyből a szigetre dolgozni hajnalig.
a pénz amit ott keresek, meg már régesrég el van költve...
jóéjt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Mawyx
őstag
Tim: nagyon megkésve, de boldogat
tildyék: Minden éjjel melózok, de ha kell vmi, szóljatok, a frissesség szobrát nem rólam fogják mintázni, de tudok menni Merre lesztek? Vagy elugorhattok hozzám, kaptok reggelit, rántottában jó vagyok .
Winner: másik csomi nem jött még?
Blacki: mondtam már, h fasz?
angol: én már kezdem azt hinni, hogy sose fog menni. Döbbenet, hogy a melómhoz is kell, de nem veszek észre semmi fejlődést, én már komolyan nem értem, hogy a búbánatban lehet megtanulni egy nyelvet
(#41517): ahhoz képest, hogy alig alszol, nagyon friss vagy a videón
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
kételkedem
addikt
Kánikulai szép napot mindenkinek! Ma olyan időnk lesz, amiben még BS sem talál hibát!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
Köszönöm!
angol: én már kezdem azt hinni, hogy sose fog menni.
Nem is tudtam, hogy ő is aktív. (ÉKE! )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #41532 üzenetére
Uram add, hogy ne legyen celeb!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #41532 üzenetére
nem jól, nem jól.
fáradt vagyok, lábaim nincsenek, agyam nem működik.
-
Tim82
félisten
-
nagyúr
válasz kételkedem #41533 üzenetére
miért, sokkal jobbak a mellei, mint pl. győzikének vagy a stólbucinak Ui. és állítólag még sütni is tud.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
neduddki
nagyúr
válasz kételkedem #41542 üzenetére
HI!
miert nem 300??? komojjan kerdem
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #41542 üzenetére
ja, a legendnek 250nél vége, ő ezt is kihasználta
-
kételkedem
addikt
válasz neduddki #41543 üzenetére
Úgy emlékszem a széria autó széria elektronikája 250-nél tilt le, ezt szokták a tuning műhelyek feloldani, mielőtt komolyabban belenyúlnak a motorelektronikába, vagy a motorikus tuningba.
Hogy miért pont 250? A gyárak ezzel szeretnék elérni, hogy legközelebb is vásároljon a vevő autót. Köztudomású, hogy a közlekedési balesetben elhunyt sofőrök nem vesznek többé autót. A 300 a jó minőségű német pályákon is nagyon gyors. Az 83,3 m/s. Ez pedig nem álmos úrvezetőnek való, főleg nem közúton.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
Ajánlom figyelmébe a budapesti városvezetésnek a fizetős parkolók mintájára működő fizetős padot!
Azon túl, hogy csak úgy ingyen nem ülnének a padokon az emberek, a hajléktalanok sem tudnának aludni rajtuk. Az ülőlap síkjából előjövő rudak helyett különböző feltétekkel nőgyógyászati, proktológiai vagy urológiai vizsgálatot lehetne elvégezni, természetesen plusz pénz bedobása esetén!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz kételkedem #41548 üzenetére
És ennek örömére megjelennek a fakírok.
UI: És mielőtt feljönnek a tüskék jelez-e valami, vagy csak, doing, és mehetsz kórházba
-
kételkedem
addikt
A tüske alapból fent van, ha fizetsz, akkor megy le. Az egy másik kérdés, hogy amikor lejár a kifizetett ülési idő, akkor óvatosan kiemelkednek a tüskék, vagy kivágódnak a helyükről!
Ez a városvezetéstől függ. A tenderen nyertes cég olyat gyárt, amilyet megrendelnek!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest