Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Párizs 2024
07.26. - 08.11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Iszonyatosan szurkolok Hámori Lucának. Irányítsa végig a meccset, ne történjen semmi baj és nyerjen szépen!! Igazságtétel lenne ebben a helyzetben.
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #601 üzenetére
...szintén: egyetlen esély, ha csak a tutit üti be és folyamatos blokk, elmozgás, tökéletes lábmunka... így meglehet pontozással... adok-kapokba tilos belemenni, mert nők egymást sem ütögetnek ki gyakran (főleg fejvédőben), ha pedig bekap 1-2 keményebbet, akkor vége... ahhoz, hogy kiüsse ezt az ellenfelet, ahhoz egy olyan horog kéne, amihez telepatikusan maga Tyson küld energiát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MODERÁTOR
Bocsi a filózásért (nyilván én is szeretném ha Luca feltörölné a szerencsétlennel a ringet), de sajnos az, hogy (bárki) kiáll ellene, igazolja azokat, akik lehetővé tették, hogy induljon…
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
snecy20
nagyúr
Melyik tv adón lesz ez a boxmeccs?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
mephi666
nagyúr
...ránézésre ez a thaiföldi is annyira volt nőies, mint egy tál csülkös pacal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szebe
addikt
Látom sok embert nem érdekel , de közben Valter hozott egy 4. helyet országúti mezőnyversenyben, az egy elég szép eredmény.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
addikt
Feladta.
Go Gunners!
-
Soulfly842
addikt
Ez az egész szánalmas. Amellett, hogy arrogáns az ellenfél még fölényeskedik is magát visszafogva és birkózgat össze-vissza.
Ez a sport, a sportszerűség és az olimpia megcsúfolása.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...ja, de ezt következőben a thaiföldi pacal megeszi reggelire érdemes megnézni azt a boxolót, majd nagyítóval keresni benne a nőiességet
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Egy idézet a magyar bokszoló hölgytől a 2. menet végén miután leült:
"ez férfi, nem tudok győzni"
Tisztán hallható volt.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
addikt
Anyám, de gáz ez.
Go Gunners!
-
Soulfly842
addikt
Tekintsünk el attól, hogy napjainkban már politikus!
Dr Szabó Tünde úszónő, egykori olimpikon, sportjogász, egyetemi tanár
1992-ben ezüstérmet szerzett Barcelona-ban 100m hátúszásban
1991-ben VB ezüst 100 m hátúszás
1991-ben athéni EB ezüst 100 m háton és 200 m háton
[kép][ Szerkesztve ]
-
Horec
tag
válasz Soulfly842 #624 üzenetére
+1 érdem a 2003-as playboy akt fotózás
-
szebe
addikt
Tehát akkor fejben nem sikerült ottlenni teljesen.
Tragédia nem történt, az algír nem véletlen 5. kiemelt, ha az olasz nem lép le, nincs ekkora körítés mellé."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Kotomicuki
senior tag
Ilyenkor kellett volna a "magyar" ökölvívó sportszövetség vezetőjének odalépni a ringhez és bedobni a törülközőt, még mielőtt a "meccs" megkezdődik - nem az edzőnek, nem a sportolónak.
Persze, csak azután, hogy minden létező hivatalos és nemhivatalos csatornán tiltakozott ezen, a sportszerűséget (is) nélkülöző párosítás(i lehetőség) ellen, már az olimpia megkezdése előtt is!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Soulfly842
addikt
Boxing group to award prize money to Carini despite loss to Khelif
Kíváncsi vagyok, hogy ezután minden ellenfelének kifizetik ezt az olimpián, vagy csak a média által felkapott történetre?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
08.06-ot mondtak, azt csak megnézem már
#633: jaja, a végét láttam a meccsének és hozzá képest a hermafrodita volt a tiszta nőiesség és thaiföldi létére ő elvileg nem csak papíron nő... pedig ott érhetik az embert meglepetések
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A riportot láttátok utána a bokszoló hölgyünkkel?
Az algériai férfiak mit kerestek mögöttük?
Nem láttam sajnos, csak itthon mondták, hogy lemaradtam valami érdekes dologról.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...ott interjúztatták balra az ellenfelet a szponzorfal előtt... arrébb kellett kergetni egyiket, mert Lucát majdnem fellökte a bunkója
-
KisApám
addikt
https://youtu.be/ArDWh7oO0EM?t=453
Én úgy hallottam itt, hogy "FÉRFI, nem tudok nyerni"
-
Egon
nagyúr
válasz mephi666 #634 üzenetére
Néztem a thai meccsét is, szerintem látszott hogy ádámcsutkája van, szóval...
Btw nem ezek a szerencsétlenek tehetnek róla, hogy hogyták indulni őket. A NOB is igazi gyökér szervezet lett, áthatva a mainstream politikával. Ez van.
Btw ma nem igazán van jó napunk (leszámítva Valter remek eredményét): kézis csajok, vízilabdás fiúk, női kardcsapat... Remélem az úszás kárpótol majd."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
mephi666
nagyúr
...volt egy bronzunk is lövészetben Valter Attila meg bakker 4. hely nem csillogott még ilyen szépen
...az a thaiföldi ránézésre végig fog verni mindenkit
...amit Luca boxából hiányoltam: én anno úgy tanultam, hogy egyik ököl majdnem végig fent, védi a fejet, alkar pedig a felsőtestet... mint egy pajzs... üsse csak az ellenfél, nem ér pontot és fárad... ő meg táncikált és lóbálta a 2 karját... ha igazi profikat nézel, azok nem engednek meg ilyet maguknak de hátha látni fogjuk őt 4 év múlva is, nagyobb rutinnal és akkor tovább jut egy letisztultabb mezőnyben
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
fel lett most rendesen hívva a figyelem egy olyan sportra, aminek az elmúlt években rendesen megcsappant a nézettsége... volt közfelháborodás is, hogy mit szeretnének látni az emberek és mit nem... a különböző szervezeteknek egységesíteni illene a szabályzást
boxot 20-30 éve elég sokat néztem, de ahogy eltűntek a magyarok és az olyan ászok, mint pl Calzaghe, azóta kb csak szökőévente néztem 1-2 meccset... most pl Tyson érdekel a show miatt, meg hogy ilyen idősen mennyire kapja össze magát... pár éve megmutatta a Holyfield elleni poénmeccsen, hogy mennyire tudja felépíteni magát... egy állat
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Joe Kovács, amerikai súlylökő ...ciki volt kint a "Jóska" név?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest