Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorLaci
tag
Üdv !
Hétfőn érkezik a B7. 😀
A pixelfrissítés nem tiszta nekem még. (sok más mellett) Szóval ... Az automata pixelfrissítés 4 óra működés után fut le automatikusan. A 4 órát hogyan kell érteni ? Csak akkor fut le, ha egyszerre ment a tv 4 órát, vagy összeadódik ? Ha naponta max. 2 órát nézem a TV-t, akkor soha nincs pixelfrissítés ?
Köszi -
KorLaci
tag
Olvastam itt a fórumban, hogy TV adásnál a csatorna logok ellen a legjobb megoldás a zoom.
Azt, hogy kell csinálni ? Ha megnyomom a live zoom gombot, lehet állítani a zoom mértékét, de csatorna váltásnál kikapcsolja a zoomot, lehet kezdeni elölről a beállítást. Addíg míg a zoom be van kapcsolva, kinn hagyja a képen, hogy mennyi a zoom értéke. pl. 120%, ez is nagyon zavaró. Hogyan lehet eltüntetni ?
Kössz -
KorLaci
tag
Még egy kérdés:
Képbeállítások-További képbeállítások-Fekete szint-Automatikus
Nem tudom állítani, szürke. Már egy csomó dolgot kipróbáltam, de nem sikerült.
Miért nem tudom állítani ?
Köszi -
KorLaci
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem egy filmet, amiben benne van a HDR, és a Dolby Vision video sáv is. Mkv a formátuma. Hogyan kell a B7 belső lejátszóján video sávot váltani ?
Kössz -
KorLaci
tag
Üdv!
Létezik olyan progi az LG szerveren, amivel meg lehet nézni, hogy a külső médiaplayerről milyen jelet kap ?
Felbontás, képfrissítés, 8bit-10bit, fps, hang jellemzők, stb.
A TV (B7V) csak azt írja ki, hogy 16:9, 2160p, PCM
KorLaci -
KorLaci
tag
Üdv !
Nem tudom, hogy volt-e már ez téma, én csak most olvastam :
[link]
KorLaci -
KorLaci
tag
Az hogy lehet, hogy az én TV-m (B7V) manuális kereséssel sem talál frissebb szoftvert. A mostani 04.70.85
Az LG oldalon is ez a legutolsó.
https://www.lg.com/hu/tamogatas/szoftver?keyword=OLED55B7V&search=OLED55B7V&superCateId=Hol találtok ennél frissebbet ? Ha van fissebb akkor azt a TV miért nem találja ?
Köszi
-
KorLaci
tag
A kézi komp. Mindenképp kell ?
Én a TV-zés után nem áramtalanítom a masinát (B7V), csak reggel. Így is kell kézi komp. ? -
KorLaci
tag
Pár napja a párommal elkezdtük nézni a LuciFeri 😀 sorozatot. Sokszor van olyan felvétel, hogy távolról mutatják az éjjszakai várost. Fantasztikus a kép. A sötét utcák, a város fényeivel. Volt már egy pár fajta TV-m, köztük nagyon jó minőségű LCD is, de ilyen képet, mint amit az oled (B7V) csinál, ilyet még nem láttam. Frankón az állam keresem, pedig csak FHD a felvétel. Olyan sötét a fekete, és a lámpák fénye meg szinte kiugrik, mintha tényleg ott lennénk. El vagyunk ájulva a kép láttán.
-
KorLaci
tag
Akit érdekelnek Dolby demók [Itt] keresgélhetnek, elég gyors is.
[ Szerkesztve ]
-
KorLaci
tag
Üdv !
Megvan az “örömöm”. Voltak nálunk a rokonok család látogatáson. Mire észrevettem, a rokon két éves gyereke már bőszen tapogatta a zsíros kezével az 55B7V kijelzőjét. Azt hittem szívrohamot kapok. A gyerek nagy tudású anyja, meg csak nézte az “ügyes” gyerekét, hogy mit csinál.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehetne letakarítani a zsírlenyomatokat.
Köszi a segítséget, és mindenkinek Kellemes Ünnepeket ! -
KorLaci
tag
Üdv !
Szerettem volna összehasonlítani a kép minőséget Dolby Vision, és HDR esetén.
Leszedtem egy filmet, amiben benne van mind a két videosáv.
Hogyan kell, ha lehet egyálltalán, váltani a videosávok között a TV (B7) saját media playerével ?
Köszi -
KorLaci
tag
Üdv Mindenkinek !
Azt kérdezném, hogy B7-nél meg lehet valahogy oldani, hogy a netről lehessen távvezérelni ?
Pl. a telekről elindítani a felvételt. -
KorLaci
tag
Külső tároló van csatlakoztatva, igen. Csak az a gondom, hogy elfelejtettem beprogramozni az időzített felvételt. Az lett volna a kérdésem, hogy a telekről utólag be tudom-e állítani, hogy mikor indítsa el a felvételt.
Köszi a választ. -
KorLaci
tag
válasz univerzita #25887 üzenetére
Spíler 2 hol érhető el ?
-
KorLaci
tag
Üdv!
LG 55B7-em van. Mostanában rákaptam az IPTV világára. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne megtudni, hogy a 4K adás valóban 4K?
Kössz: KorLaci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest