Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem erre gondoltam abszolút. Mondtam tisztában vagyok én basztam el, nem is a garizttás menetét firtatom jogos, de nem áll feljebb semmi. Én csak egy kiskapu adta leehtőseget akartam megkérdezni, ami minden vevőnek jogában áll. Te is tudod, nem csak fekete és fehér létezik, bíróságokon sem mindig az nyer akinek igaza van, hanem aki ki tudja használni a rendszer adta lehetőséget. Mondhatom, hogy jó magyaros szokás
. Nem akarok itt senkivel veszekedni, megkérdeztem, megpróbáltam ennyi. De ha még valaki 5x elmondja f@sz voltam megértem, de nem erre irányult a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem akarok itt senkivel veszekedni, megkérdeztem, megpróbáltam ennyi. De ha még valaki 5x elmondja f@sz voltam megértem, de nem erre irányult a kérdésem.
Vhiktor