- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
válasz
Gtaati #82010 üzenetére
Lehet a businessbox adja nekik a szolgáltatást. Az ő feltételeikben is ez van, de ott annyiban más a megfogalmazás, hogy a készüléket birtokló 16 éven aluli… Én ebből azt értem, hogy ha laptop, telefon, stb nála van, magával viszi valahova és lezúzza, ellopják akkor mossák kezeiket. Az előbb említett cégnél pont példa is hogy ha a lakásban gyerekek leamortizálnak valamit arra jó a biztosítás. Onnan van némi foglaltam, hogy korábban utánanéztem, de aztán elvetettem ezt a biztosítást, majd legfeljebb évekig nem lesz zsebpénz…
Szerintem írásban kérd ki a T-s véleményt erről és mentsd el a levelet ha megkötöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen széket vegyek?
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest