Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• salapp

addikt

válasz tthom #73395 üzenetére

Az A8BAEP a "sima", első szériában gyártásba került A8 (ami Európán kívül, ha teszteket keresel, akkor az A8H név alatt szerepel.), a nevében a B szerintem a káva színe, de ott van a végén a P.
    Vajon mit jelenthet a végén a 'P', prolonged manufacturing? (Because it's soo damned good) :))
    A lényeg, ne foglalkozz semmivel, ha A8-at akarsz, csak, hogy a nevében benne legyen, hogy A8. Napi szinten látok egyet, és yess. Ez a jó. Tévézős tévét majdnem Philips OLED-re cseréltem, de a számomra fontos műholdas funkciók kapcsán külföldi felhasználók által sokat felhozott problémák miatt (meg persze a brr-kiráz-tőle-a-hideg távirányító okán is) inkább eleresztettem.
    Egységes nevekre: fene tudja, milyen megfontolásból, picit eltérő néven nyomták az USA és az EU piacon ugyanazt a típust. A8/A8H, és a P csak az újabban gyártásba került, egyszerűsített lábakkal ellátott példányokat jelöli. :F

Új hozzászólás Aktív témák