Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Kókuszdió #69957 üzenetére
Én nem szeretem azt.Az mind idő és energia.Vmint a kutya szokott próbálkozni (nem sértésnek szánom,ne értsd félre kérlek,komolyan).
Nekem sokkal kényelmesebb,biztonságosabb,megbízhatóbb,hogy megkérdezem ezen a fórumon,az engem érdeklő topikban a terméket és annyi.
Nekem ez 100x többet ér akár egy személyes! tapasztalattól is.
Pl.,legyen a tv ha már itt vagyunk.Elmegyek mondjuk egy media markt üzletbe és megnézem a xy tv-t.Ránézésre,nyomkodásra kb. 2-3Ft. ér.Talán 5-öt jattal együtt.Hazamegyek és szétkürtölöm,hogy a xy tv pontosan egy gatyafingot ér.Meghallja ezt egy hozzáértő -akár innen a topikból- és elmagyarázza,hogy bizony sötétségben vagyok,mert a media markt-ban a xy tv-knél nagyon gagyi beállításokat használnak.Lehet direkt vagy sem,de a lényeg,hogy a xy tv egy bomba jó tv megfelelő beállítással.Lenyomja bármelyik túlszaturált szutykot.Vmi ilyesmit kellene beismerni az embereknek..
Mivel laikus vagyok,segítséget kérek,hogy mit érdemes megvenni,legyen szó gumiról,tv-ről,winchester-ről,stb.,stb.Aki az ilyesmit jobban bújja mint te vagy én,biztos,hogy jobban tudja melyik a jobb és amelyikre azt mondja,vakon hiszek neki és megmentem magam fölösleges hülyeségektől.Csalódásmentes,100% pozitív vásárlás és használat van.Szerk.:
Fulton: Erre én is kíváncsi lennék..
Főleg most,hogy felajánlotta konzol bekapcsolása után a "jobb" módot.Átkapcsolt játék módra.Így még tett egy hatalmas lapáttal az eddig is kiváló,valóban szép grafikára. -
krx21
nagyúr
válasz
Kókuszdió #69957 üzenetére
“Én meg megtanultam ,hogy minden ajánlott szériát megrendelek aztán élek a 14 napos elállással…”
Téged aztán szerethetnek a boltok, az biztos…Nagyon nem mondanám etikusnak ezt a hozzáállást…
“ van ahol egy gyufaszálat sem vennék tapasztalatok alapján.”
Gondolom még neked van véleményed egyes üzletekről…
Nem semmi…
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest