Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
wallace 234
üzenetére
Úgy látszik, gondjaid vannak. - Természetesen nekem vannak gondjaim, én járok ide az LCD-t fényezni.
Én normális emberi módon, röviden le írtam - Akkor jársz ide amikor tudsz indokot találni az LCD fényezését illetően. Szerencsére kivülállóként jól látszik. Nekem van LCD-m, volt sokkal jobb LCD-m, mint neked most a Q80T-d, volt/van OLED-em, de egyiket sem fényezem úgy ahogy te. Nem megyek az LCD topikba és folyamatosan keresem azt a hsz-t ahol az OLED-et tudnám győztesként kihozni. szerintem lépj túl azon, hogy neked nem jött össze az OLED, van egy LCD-d, használd. Leírom, hogy sz@r a Q80T feketéje és egyből visszavágsz, hogy nem az.
Nem értelek, miért fáj ez neked. - Nekem ugyan nem fáj, nagyon jól tudom milyen az LCD, egyáltalán nem zárkozom el tőle de azt is tudom, hogy jelenleg az OLED a jobb. Az sem fáj, hogy leírod, hogy az OLED beég, de nem úgy ahogy leírod, mert nem 100%-ban ég be az összes, ugyanúgy ahogy nem 100%-ban felhős, vagy bevilágítástól szenved az összes LCD.
Másik részéhez hozzá se szóltál, mit írtam Garancia téren. De ne izgulj én ettől még jól alszok,hogy te többet látsz bele amit írtam. - Engem nem érdekel, hogy te miként és hogy alszol, a garancia beégésre nem vonatkozik ha rendellenes használat során jelent meg, 4 hónapos TV akkor ég be ha úgy használják ahogy a boltokban a bemutató TV-ket, ergo nem megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor