Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz wallace 234 #57620 üzenetére

Úgy látszik, gondjaid vannak. - Természetesen nekem vannak gondjaim, én járok ide az LCD-t fényezni.
    Én normális emberi módon, röviden le írtam - Akkor jársz ide amikor tudsz indokot találni az LCD fényezését illetően. Szerencsére kivülállóként jól látszik. Nekem van LCD-m, volt sokkal jobb LCD-m, mint neked most a Q80T-d, volt/van OLED-em, de egyiket sem fényezem úgy ahogy te. Nem megyek az LCD topikba és folyamatosan keresem azt a hsz-t ahol az OLED-et tudnám győztesként kihozni. szerintem lépj túl azon, hogy neked nem jött össze az OLED, van egy LCD-d, használd. Leírom, hogy sz@r a Q80T feketéje és egyből visszavágsz, hogy nem az.
    Nem értelek, miért fáj ez neked. - Nekem ugyan nem fáj, nagyon jól tudom milyen az LCD, egyáltalán nem zárkozom el tőle de azt is tudom, hogy jelenleg az OLED a jobb. Az sem fáj, hogy leírod, hogy az OLED beég, de nem úgy ahogy leírod, mert nem 100%-ban ég be az összes, ugyanúgy ahogy nem 100%-ban felhős, vagy bevilágítástól szenved az összes LCD.
    Másik részéhez hozzá se szóltál, mit írtam Garancia téren. De ne izgulj én ettől még jól alszok,hogy te többet látsz bele amit írtam. - Engem nem érdekel, hogy te miként és hogy alszol, a garancia beégésre nem vonatkozik ha rendellenes használat során jelent meg, 4 hónapos TV akkor ég be ha úgy használják ahogy a boltokban a bemutató TV-ket, ergo nem megfelelően.

Új hozzászólás Aktív témák