Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz esicyhun #55188 üzenetére

"Nekem tegnap dobta fel a C8 ugyanezt az sw verziót, egyelőre nem tettem fel. Mit jelent, hogy xar lesz a fényerő? Nincs kedvem gyári resetet csinálni, több óra, mire a kábeles és műholdas csatornák emészthető formába kerülnek, meg mindent beállítok. Bár elvileg lehet menteni csatilistát pendrájvra, de sosem próbáltam, hogy működik-e...."

Az AIRPLAY miatt viszont megéri. :)
    Az egyetlen normális plusz funkció ami érkezett 2 év alatt a készülékre.
    Pedig nem vagyok egy kütyűbuzi, de ez tényleg jó cucc.

Azt jelenti a "sz*r a fényerő", hogy nem tudtam jobban megfogalmazni.
    Talán Jani majd megírja pontosan mi ez a jelenség :D ... a lényeg, hogy mintha a magas fényű részeket lecsapná egy jóval alacsonyabb fényerőre. Gyakorlatilag HDR-ben és SDR-ben is jóval alacsonyabban vannak a csúcsfények. Szerintem 2-300 nitet tud ekkor a tévé, és nem tudom elképzelni, hogy miként lehet így kalibrálni.
    SDR-ben felnyomtam az oled fényt 80-ra, de még így is inkább színesebb lett a kép, túlszaturált picit, de a csúcsfények ugyanúgy irreálisan alacsonyak voltak. HDR kb úgy nézett ki egy jobb anyag esetén mint egy sima SDR-adás. :)

De.
    Ha felteszed a FW-t, és csinálsz egy factory resetet akkor minden helyreáll.
    És van AIRPLAY-ed is. :)

AWFORUMS-on olvastam egy C8-tulajt aki játszik, neki hazavágta az új FW (05.30.10) a HDR-t játék alatt.
    Legalábbis ezt írta, de szerintem a jelenség ugyanaz mint E8-ason.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés