Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
manager2220
tag
válasz
manager2220 #54984 üzenetére
Utánanéztem és egy oltári fake az egész ember a YouTubeon ahogy van. BT2020"ra meg kB automatikusan vált szinte minden forráson több más videó szerint is.
-
alaves
addikt
válasz
Én is próbálkoztam régen a "széles" színtér beállítással SDR-ben a B7-en, nem jó, csak első pillantásra tűnik annak, túlszaturált színeket kapsz. Kalibrálással még el is lehet érni valami eredményt, de jóval lentebb kell csavarni a színeket, viszont a gamma és brightness is szétcsúszik.
SDR-re a BT.709 és BT.601, HDR-re és DV-re meg a BT.2020 színtér a helyes, ne variáljatok, mert nem lesz jó. -
válasz
C9PLA -ba is van rejtett menü?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő