- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Palesztin994 #52150 üzenetére
te áruló
semmi baj ezzel, te így matekoztad ki
ne nézz meg oledet otthoni körülmények közt és nem fogod megbánni
65-öst egyébként én se vennékamiatt és a - számomra - rossz ppi érték miatt, , bár pont ez volt az egyik ok amiért eladtam az 55b8-atvalaki tud 48cx lelőhelyet? perpill sehol nem látok ák-n, alzán is csak "érkezik" státuszban van
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Hát naná, hogy most az a tévé élvezhető, de oled mellett kellene valamit mondani, akkor nem ez lenne a véleményed...de...
Engem aztán nem zavar, de te most azért vettél LCD-t, mert több ember is - köztük én is - panelt cseréltetett már, oké. Ez lehet egy ok.
De az LG legalább kicseréli azonnal és házhoz mennek. 2-3 csere után meg választhatsz új tévét. Mindegy... csak kicseszett furcsa volt ennyi hsz után... -
AL
addikt
válasz
Szia. Mindenki azt vesz, amit akar. Ha Számodra az a jó, akkor nincs vele semmi probléma.
Néha melléfogunk, de ezt nem lehet tudni előre.
Ez előfordulhat az oleddel és más termékkel is.
Természetes, hogy tájékozatlan voltál, egyikünk sem tud mindent. Kérdezni nem szégyen és ezért vannak ezek a topickok is. Ha valakinek nem tetszik továbblapoz.
A technika napról - napra változik, szinte lehetetlen követni.
Ami ma modern, az már lehet hogy holnap elavult, vagy rájönnek, hogy van valami nagy hibája. Mi Vásárlók vagyunk a kísérleti nyulak, mert a nagy versenyben már nincs idő az új alkatrészek, technológiák rendes tesztelésére.
Az a lényeg, hogy tetszik, amit vettél. Remélhetőleg sokáig jó lesz.
Ha teheted vegyél hozzá + 3 év garanciát.
Ezt legjobb valamelyik Sony márkaboltban ( ha hivatalos márkakereskedőnél vetted a tévét, ilyen az MM is ) megvenni, mert eredeti gyári garanciát biztosít.
Lehet személyesen, de neten is lehet [link] , [link] .
Ráérsz vele, 1 éven belül megteheted . Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest