Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha józan paraszti ésszel gondolkodom, akkor a ref black melletti csíkok is be kéne legyenek buktatva feketébe, nem?

Én erre a kérdésedre reagáltam. Elég sok grafikust/fotost, utómunkával foglalkozó embert ismerek, gőzük nincs a kalibrálásról, más csinálja nekik. Én konkrétumokat is írtam, mert azok személyes tapasztalatok voltak, a custom FW-es C9-esek vagy csak éppen a panel elektronika nélkül kapcsán, és az egybevág azzal amit KTTtech mondott. A near black hibának kapcsán csak annyit tudok, hogy a belső 1D/3D-lut korrekciójával lehet csak rendberakni, a workflowt meg a leírást ismerem, én magam soha nem mentem végig rajta. Állítólag valamilyen szinten ezt javítottak, pár helyről azt mondták felhasználók, hogy náluk jelentkezik közöttük Vincent, máshol meg azt hogy nem. Ami biztos, hogy a pár éves LG oledeknél konkrétan azt a tartományt becrusholták, hogy ez ne látszon, és az egyetlen gyártó, ahol nincs ez a gond, az a Pana, ami szintén arra mutat, hogy a panel ugyanaz, az elektronika és vezérlés viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor