Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
3-4 évről volt szó...
Nem tud DolbyVision-t, se Dolby Atmos-t, gyenge a menüje és a médialejátszója és HDMI 2.1-et sem tud. A szerviz meg ugye...
Szóval van rá ok bőven, hogy lemaradásnak nevezzem, már most, ha ennyire kierőszakoltad. De ne vedd magadra! 
Nem előny hogy új tévét kapott?! Ez azért komoly! Jól kitoltak vele, így 4 év után!
Tudva hogy a Pana 700k helyett csak egy 425k-s tévére volt képes, végül is csak majd egy másik tévé árát nyelte le... LG tényleg jól genyó. 
Az a vicc, hogy már 1-2 halott pixel vagy panelcsere miatt itt gyomorgörcsről beszélsz. Egy hős vagyok, hogy túléltem a pixelhibát és a panelcserét is!
És még egy 32" tévét is néztem 3 hétig....Hát ja, akkor igénytelen vagyok, mert nem a halott pixeleket nézem.
Lehet hogy téged nem érdekel, hogy neki 3-4-500.000 forinttal többért "elviszik" a tévéjét, de ez ettől még gazdaságilag pont ennyi "hasznot jelent" neki, neked meg "bukó"-t. De ezek szerint van akinek fél milla a fóf@sz.
De ettől még a másik jó "üzlet", nem ez.(#36121) Gaben360 Az a "nettó hülyeség", hogy nem érzed a különbséget a "több a gond" és az általad bejelentett "a B problémás," között.
(#36120) Darth_Revan Ez lehet magában a videóban is (erre tippelnék), pláne mivel egy time-lapse felvétel, de lehet hogy a kamera adja rosszul vissza. Nem tapasztaltam még ilyet, a B7-en sem.
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van.
De az alapállás ugye az, hogy adott egy hibás készülék ami helyett (vásárláskori áron) tudsz venni újat.És jogilag nincs folyamatosság, tehát minden úgy számít mintha az újat vennéd először és nem is létezett a rossz vásárlásod. (Szerződés előtti állapot visszaállítása)
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hegesztés topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Arc Raiders
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval van rá ok bőven, hogy lemaradásnak nevezzem, már most, ha ennyire kierőszakoltad. De ne vedd magadra! 
Tudva hogy a Pana 700k helyett csak egy 425k-s tévére volt képes, végül is csak majd egy másik tévé árát nyelte le... LG tényleg jól genyó. 
És még egy 32" tévét is néztem 3 hétig....
De ettől még a másik jó "üzlet", nem ez.
Vhiktor