Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Én mindig nemzetiségtől függetlenűl drukkolok egy általam jobbnak tartott bokszolónak, de most ezt nem tudom betartani, mert bár Barrios szerintem jobb, mégis hihetetlenűl szorítok Janinak. Nem tudom, hogy miért nem lehet hajnalban leadni a meccset élőben?
Most egész vasárnap idegeskedhet az ember, meg kerűlgetheti a híreket...
A viasat elvileg leadja a főmeccset, Barrera-Juarez szintén vasárnap este.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
MAr kibaszottul izgulok es felek:- ((((
udv
neduddki -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Ismeritek ezt az arcot?![[kép] [kép]](http://www.box-way.ru/photo/fight/Boxen_Valuev_i_d_Ecke_2.jpg)
Ez egy állat
2,17m meg 147 kg.
Állítólag Ő a legnagyobb bokszoló
További képek: [link] -
neduddki
nagyúr
HI!
NA mebnesztem Beyer /mongyuk en nem sokr abecsulom, foleg tan egykanadai elleni mecse utan amit a kanadai siman hozott, csak eppen anemet pontozk:- (((/ de eszt a mecset siman kikapta volna mert , nem jellemzoje anagy ujitas az bisztos ...
az ormenyt felvettem kivancsi leszek reaja....
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Nagy a kus kollegeak, mi avna az eccakai Hattonnal??? senki nemneszte???:- (((
Pentek ejszak nesztem a nigeriai ize mecset... kivancis lennek mit tud egy kepzettb ellen... nem tugyatok mi votl az a Klicsko elleni vereseg???
udv
neduddki -
Integra
titán
arra nem fogadtam volna, mert jól bírta a miló, az állóképességével nem nagyon volt gond, egyszerűen a regina borzalmasan gyors és technikás hozzá képest.
látványosan vitte be a kombókat, egyenes horog úgy hogy folyamatosan bekellett lépnie, hogy el is találja és rendre el is találta.
azért ez nem kis teljesítmény szvsz -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
''Lehet hogy Hoher ellen is leg lett volan ez???:- )))''

Ez nagyon jó volt.
Idén ez már a második nagyon nagy meccs (Calzaghe-Lacy, De la Hoya-Mayorga) és még lesz egy csomó, ennek nagyon örülök.
Dénes Tamásról csak rosszat tudok mondani
, egy hozzánemértő majom, de én annyira el voltam foglalva a meccsel, hogy szinte észre sem vettem, hogy valaki beszél
Rég volt már, hogy bármi is ennyire érdekelt volna. 
A leléptetés meg még mindig rejtély, hogy miért pont abban a pillanatban kellett, bár ugye kokó magyarázta, de az időzítést még mindig nem vágom
-
Integra
titán
erdei meccsről lemaradtam, csak a milót láttam.
mondjuk ahogy vigyorgott meg tapsolt az erdei a milónak, abból ítélve nem lehetett nehéz dolga
milónak esélye se volt, hiába a magasság beli fölény, a heimlich úgy ment előre mint egy tank és olyanokat sorozott, hogy percig sem volt kérdéses,hogy vagy k.o.-val nyer a miló, vagy simán pontozással veszít -
neduddki
nagyúr
HI!
Ki ez a BAROM Denes TAMas???????? konyrogom valaki tuntettesse el, mer tugy elbaszta a kozvetitest hogy csak na....
Amugy DeLaHoya vmi varazslatos volt... ezez bosegesen barkit megizzasztott volna:- )))
Lehet hogy Hoher ellen is leg lett volan ez???:- ))) mod: marmitn Hopkins-nak si szidni kellet vona Hoya komplett csaladjat???:- )))
Vegignesztem meg 1* Madar meccset es nagyon jol ertekelte sajat magat... enenk ellenre a lelptetest akkor sem ertem???
udv
neduddki
mod: Markgx10: hat jo kerdes, en Hatton-on mnagyon meglepodtem a multkorikban kivancsian varom...
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Megnéztem az ODLH-Mayorga meccset, hát De La Hoya valami kegyetlen jó volt.
Ennyi kihagyás után fantasztikus teljesítmény volt ez a meccs.
A viasat végre nem csak beharangozta, hanem tényleg leadta a meccset, kiváncsi vagyok meddig lesz ez így. Viszont Dénes Tamás másodpercenkénti szupersztározásától a hajamat kitéptem, nameg a 2 menetenkénti reklám is frankó volt. Mindegy, legalább normális minőségben láthattam a meccset, ez is valami. -
neduddki
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
HI!
Tele vana tokom az angol elnevezesi maniaval, en szmokat tudok megjegyezni, es mindig bajom van abbol hogy most akor mejjik mit takar:- ((((
Nkem sokkal egyszerubb volna szmokat latni ehhhh es nem kene keresgeni, meg ijjenke, de inkabb csak hagyon oket:- ((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
MIndeki annyi tboxol amannyit hagynak neki:- ))) ez most is bebizonyosodtt,
Tejjesne egyertek Vled, hogy jol boxolt, es annyti mannyit keklet, enejjuk igy fojtassa, mindenesetre begyutt a szamitas hogy ez nem egy jo ellenfel, ez ojjan ''univerzumos ellenfel'' volt, de nem is aj vegre, mert kijutott neki a kemeny csatakbol es jo ellenfelkbol...
amugy egy ejszaki raalvas utansem ertem a veget:- )))
Noi boxt nem nagyon vagyok hajlando nezni, ha csak vmi kullonleges aporopoja nincs:- (((
Mark: olbvastam abeszamolot, amugy nem akartam leirni hogy mineke kell a GOldenBoy-nak ez, de vegulis ugy lacik kellet, mongyuk atto tartok az oszihez ez is mintha keves lenne?? estere reme megnezem veger...
udv
neduddki
mod: a mult heti Klicsko-t lattatok mar, mijjen volt???
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Erdei jól bokszolt, de érdemei elismerése mellett azért érdemes megjegyezni, hogy ez főként azért volt, mert az ausztrál hagyta, hogy azt csinálja, amit akar/tud. Pont megfelelő ellenfél volt, nem fighterkedett, lassan ütött, szellősen védekezett. A vége tényleg érdekes volt, tököm sem érti miért pont ott volt az a pont, ahol lekellett állítani a meccset.
Balzsay összesen egyet ütött, de azt jó helyre, az afrikai inkább nem forszírota meg a komolyabb verést.
Miló kikapott rendesen, talán 2 olyan menet volt, amiben kérdéses, hogy bokszzsákot alakít-e, vagy próbál kivételesen valami harcfélét produkálni. Halmich jobban is néz ki, mint Viki és meglepően bokszhoz hasonló dolgokat tud produkálni, ami a női mezőnyben már nagy szó. -
neduddki
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
HI!
Erdei erdekes volt de kivaloan annyit boxolt amit kellet, habar a leutes utannierr kisse morcos vagyok /marmitn hogy nem nyuirta ki/ amugy orom votl latni hogy nem halt meg:- ))) a veget meg tenyelg nem ertetem, meg Koko magyarazataval sem???
Balsay-hzo annyit hogy megvolt aminek meg kelet lenni, de jo sem volt:- )))
MIlo epp megy, de nem nagyon erdekel, hbar profibox meglepone jot ir, lehet hogy vegre ertelmesen is csinal vmit???
nagyvivitul: mire felkelek addigr alesz vegeredmeny:- )))
udv
neduddki -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Szívesen, csak szólj nyugodtan ha bármit letöltsek.
Hétvégén végre eljön a meccs De la Hoya vs. Mayorga
Már iszonyatosan várom azok után, hogy micsoda cirkusz van körülötte, meg ugye két nagyon kemény bunyósról van szó, remélem nagyon durva lesz 
Na meg aztán Erdei meccs is lesz a hétvégén, bár nem tudom mennyire lesz komoly ez a Murdoch
Ezen a gálán ha jól tudom még Miló Viki is bokszol Regina Halmich ellen, de abból sztem nagy verés lesz, azért Miló Viki még sztem nem tart a Halmich közelében sem.
Szóval jó kis hétvégénk lesz (lehet) boksz szempontjából. Üdv:
Márk -
bandus
veterán
''Minden idők legfurcsább vereségét szenvedte el a guyanai Andrew Lewis (29) Kenny Daltontól (35). A profi bokszoló fölényesen vezetett, ám a hetedik menetben nem bírta tovább, kirohant a ringből, egyenesen a mellékhelyiségbe futott, mert hasmenése volt.
-Inkább elvesztettem a meccset, mintsem hogy annyi ember előtt összecsináljam magam. Többé nem iszom teje shake-et az biztos! - dühöngött Lewis.''
A cikk a mai Blikkből való, csak érdekességképp írtam le
-
neduddki
nagyúr
HI!
az almaimaban: - ((( sajnos csak remnykedek hogy vki lassa...
udv
neduddki
mod: jol latom hogy ard1-en mgy???
[link] na ezzel kel berni:- ((((
ha vki birj a nemetet...
Klitschko - Byrd
23:40 6. Runde: Byrd sieht schwer gezeichnet aus. Aber er kämpft weiter.
Klitschko - Byrd
23:39 5. Runde: Byrd bleibt stehen. Unglaublich, was der jetzt kassiert hat. Das waren zwei Punkte mehr für litschko.
Klitschko - Byrd
23:38 5. Runde: Klitschko prügelt auf Byrd ein! Die Halle steht Kopf.
Klitschko - Byrd
23:37 5. Runde: Byrd wird angezählt!
Klitschko - Byrd
23:37 5. Runde: Klitschko haut Byrd um!
Klitschko - Byrd
23:35 4. Runde: Klitschko liegt nach unserer Rechnung jetzt drei Runden vorn.
Klitschko - Byrd
23:34 4. Runde: Wieder ein Volltreffer. Byrd lief in die Hand regelrecht hinein.
Klitschko - Byrd
23:33 4. Runde: Es bleibt dabei - der Herausforderer bestimmt den Kampf und trifft immer wieder mit dem Jap.
Klitschko - Byrd
23:32 4. Runde: Byrds Trainer und Vater Joe fordert seinen Sohn auf, mehr zu tun.
Klitschko - Byrd
23:31 3. Runde: Bis 10 Sekunden vor Schluss war nichts passiert. Mit nur einem Schlag holt litschko diese Runde.
Klitschko - Byrd
23:31 3. Runde: Klitschko hat Byrd jetzt eine eingeschenkt. Byrd wirkte fast etwas taumelig.
Klitschko - Byrd
23:27 2. Runde: Byrd kommt angesichts ausgestreckter Führhand von Klitschko nicht an seinen Gegner ran. Die Runde geht an Klitschko.
Klitschko - Byrd
23:26 2. Runde: Und wieder trifft Wladimirs Hammerhand.
Klitschko - Byrd
23:25 2. Runde: Kaum geschrieben, schon landet Klitschkos Rechte in Byrds Gesicht.
Klitschko - Byrd
23:25 2. Runde: Der Herausforderer hat seine Rechte bislang eigentlich noch nicht eingesetzt.
Klitschko - Byrd
23:23 1. Runde: Wenn Byrd angreift, geht Klitschko schnell zurück. Die Runde dürfte unentschieden sein.
Klitschko - Byrd
23:23 1. Runde: Klitschko ist Links-, Byrd Rechtsausleger. Das ergibt Beinprobleme. Der Ukrainer steht dem Amerikaner oft auf dem Fuß.
Klitschko - Byrd
23:21 1. Runde: Beide tasten sich mit ihren Führhänden ab.
Klitschko - Byrd
23:20 1. Runde: Es geht los!
Klitschko - Byrd
23:20 Liebling der Massen hier in Mannheim ist natürlich Wladimir litschko.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Beadtam a tanszékre, nem volt ott Dr. Szlávik, csak pénteken jön, a titkárságon van, oda fogják adni neki, a cd-re rá van írva a neved és hogy mi van a cd-n. Ha kell még valami és tudok segíteni, szólj

Üdv:
Márk
Mod: Sorry ez privátnak indult, csak elnyomtam

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
HI!
KOsiz megkkereslg hogy aze a cseret hogy bonyolitsuk /nan hogy ne egyszerusicsuk:- )))/
Madar kihivojarol tucc/*tudtok vmit???
tegnape ste mgenesztem Miranda-Eatman mecset hat erdeksas volt akar ide akar oda:- )))
udv
neduddki
mod: ez kemeny: -))) [link] vegrte Madarnal is eleri a Univerzum hogy mindefele tinglitangli ellenfgflek ismerjenek el vedesnek, vegul is raferne az eddigiek ismereteben:- ))) /na jo nem gonoszkodom:- )))/
eskuszon m elobblinkeltem es csakutanna olvastam, de ugy lacik nem csak nekm gyutt ez eszembe:- )))
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Nem kell lemez, kiírom szívesen anélkül is, már el is kezdtem tölteni, ha van még olyan mérkőzés ami a profibox.hu fórumán fenn van és kellene akkor szólj, mert a Hamed-Barrera 139MB tehát hely még van a cd-n. Meg majd írd meg privibe hová küldjem.
A Woods-os dologról csak annyit olvastam, hogy lehet Calzaghe szerette volna a meccset de a promótere nem akarja, mert van valami ellentét a két bunyós csapata (promóterei) között. -
neduddki
nagyúr
-
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Na letöltöttem és megnéztem a Mayweather-Judah meccset. Abszolút nem voltak sztem egy kategóriában és nem véletlenül Floyd Mayweather a súlycsoportok nélküli ranglista első helyezettje.
Jó nagy verésben részesítette a legelejét leszámítva Judahot.
A másik amit letöltöttem a profibox.hu fórumáról az a Naseem Hamed Best of
Komolyan mondom nagyon jó, nagy showman volt ez a Hamed, nem véltelenül kedvelték őt annyira. Mondjuk én nem szeretem, de a meccseit mindig szívesen nézném mert óriási show mindegyik (főleg a kedvencem Barrera elleni
)
Ja és jövő héten Felix Promotion gála, természetesen a TV2 közvetíti. Lesz egy nagyon jónak ígérkező meccs a Nagy Zsolt vs Mészáros András, ráadásul egy WBO interkontinentális övért megy majd. Ezt várom nagyon. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Na hétvégén szupermeccs lesz: Floyd Mayweather - Zab Judah! Már nagyon várom.
A másik. Mit szóltok ahhoz, hogy egy király meccsen Brewster elveszítette a vb címét?
Végre egy fasza meccset lehetett látni nehézsúlyban a Valuev meg Rahman féle szörnyűségek után.
Ja és figyelitek, hogy ha most Klitschko megveri Byrd-öt, akkor a négy jelentős szervezetből 3-nál a volt Szovjetúnióból származik a nehézsúlyú világbajnok?
Sőt ugye Rahmant is kötelezték, hogy a következő címvédésén Maskaev-el bokszoljon, aki egyszer már durván kiütötte, szóval még a negyedik szervezetnél is van esély erre. 
-
deniro2
senior tag
-
Markgx10
őstag
Na végre! Megvan a pontos időpont: [link]
Remélem ez már nem változik, és abban is bízom, hogy ez alatt a plussz két hónap alatt sikerül Janinak még jobban felkészülnie.
Egyébként megnéztem a Rahman-Toneyt, de szerintem közepes meccs volt (vagy még kevesebb), a Valuevénél persze jobb
de abban reménykedem, hogy a Klitsko-Byrd ezerszer jobb lesz.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Vazz, majdnem felrobbantam tegnap este. Hihetetlen, hogy ez a tetves tv az utolsó pillanatig fenntartotta a látszatot, hogy leadják a meccset...
Nemhogy a tv-újságból, teletextből nem kerűlt ki, de még a Twin Peaks utáni reklámban is benne volt.
Ezekután ne is adjanak le meccset, mert a kutya nem fogja megnézni, mert senki nem hiszi el, hogy valaha is leadnak bármit. -
Markgx10
őstag
Nagyon örültem Hidvéginek, nagyon tetszett a meccs és grataulálok neki
Remélem ez tényleg csak a kezdet 
Én eltoltam a Rahman-Toneyt, mert az egész napot direkt úgy intéztem, hogy ne tudjam az eredményt, aztán átvittem a kisfiamat faterékhoz játszani, aztán említettem faternak, hogy este jó meccs lesz, erre ő meg benyögte az eredményt

Azért megnézem,de így már nem lesz olyan izgalmas

-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na vegre vmi... nem tom hogy egy jobb kepessegu bozolo ellen mi, de ez tegnap estere bosegesen oleg volt, hanar azok a felutesek tenyleg nem voltak rosszak.
vegul is leglabb nemkell duhongnom:- )))
udv
neduddki -
Markgx10
őstag
Na tegnap megnéztem a Eurosporton a Glen Johnson - Richard Hall mérkőzést (ami 2006.0224.-én volt, csak most adták le) Jó kis harcos mérkőzés volt, ez a Richard Hall sem semmi gyerek, kíváncsi lennék mit adna egy Erdei - Johnson meccs, mert bár már Johnson nem mai gyerek de életveszélyesnek tűnt. ennek ellenére sztem Erdei meg tudná oldani a feladatot, de Johnson állóképessége nagyon jónak tűnik, még a 12-ik menetben sem látszott semmi holtpont nála.

Amúgy ma volt az Erdei féle sajtótékoztató, de nem nevezték meg, az ellenfelet, akivel bokszolni fog májusban.
Pénteken meg Hídvégi Gyuri a WBF cirkálósúlyú vb övéért bokszol
majd, amit az RTL Klub is közvetít.
Egyelőre ennyi, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Na végre megint benne van a TV programjában a Viasat3-as bokszgála, remélem ezúttal nem marad el
Bár nincs kiírva melyik meccset adják, de most hétvégén lesz a Rahman - Toney amit nagyon várok, remélem azt adják le. 
Ja és sima Toney győzelmet tippelek így látatlanban
Üdv:
Márk
Mondjuk az tényleg gáz lenne, hogy egy adás alapján várnák a nézettségi csúcsot
, meg ez amúgyis egy rétegsport, amit ráadásul vasárnap 23.00 órai kezdettel, csak a ''fanatikusok'' fognak megnézni. -
Markgx10
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na mi va fene van elszamitott amagat a Viasat??? a holnapi mecs s torolve??? olvasott rola vki vmit???
a walesit meg mindeg nelettam:- ((( de ami kesik mulik:- )))
udv
neduddki
mod: Madar olasz ellenfelhez mit szoltok??? ki ez a megszellozettetem mukso mit tud??? Branco-t ellenbe lattamparszor , hat nem vagyok Toel hasraesve...
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Na, megnéztem a Calzaghe-Lacy-t. Höjj, ez nem volt semmi!

Hónapok óta hallgattam már, hogy ''Calzaghe leszállóágban, Lacy kiüti, nyugdíjazza, etc.,etc.''. Nem tagadom, ezekután jelentős kárörömmel néztem a meccset.
Sokan reménykedtünk benne, hogy a walesi megmutatja, mit tud, de én álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen szinten lealázza Lacy-t.
Joe hihetetlen gyors volt, embertelen sokat ütött, szinte bármivel és bárhonnan eltalálta Lacy-t, és annak ellenére, hogy nem a védekezés királya, alig kapott ütést. A bíró feleslegesen vont le pontot (nem mintha számított volna bármit is) és a 12. menetben nyugodtan bemondhatta volna a TKO-t, de tökmindegy.
Ezekután asszem nem csak Veit-et fogja elsírni magát, ha megemlítik neki Calzaghe nevét...

Végre megszakadt a kedvenceim bukásszériája!
Eddig az év meccse! -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
A profibox.hu-ról közvetlen is le lehet tölteni, nem csak a Megauploadról, én is úgy tettem. Megnéztem fantasztikus meccs volt!
Sajnos nem annak akinek én drukkoltam, de Calzaghe valami olyan fomrát mutatott, mintha Lacy csak egy harmadosztályú bunyós lett volna. Két veretlen világklasszis között ekkora különbséget még keveset láttam eddig 
Ja és most olvasom, hogy műsorváltozás miatt elmarad a ma esti Viasat3-as Cotto vs. Branco meccs, pedig nagyon vártam
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Kótairól nem tudok mit mondani, szerintem ez volt az utolsó nagy esélye sajnálom, de az utóbbi egy éve nem világbajnokhoz méltó volt. Tényleg sajnálom

A legnagyobb meglepetés, viszont számomra, hogy Calzaghe, agyonverte, sőt ahogy olvasom megalázta Lacyt
Ezt nem gondoltam volna 
Deniro2:
Nagyot tévedtem, azt hittem Lacy simán kiüti, de a leírás alapján akkora verést kapot, hogy az súlyos. Most iszonyatosan nagyot nőtt a szemeben Calzaghe. -
Frakk
tag
Tudtátok, hogy Woody Allen fiatalkorában boxoló volt?

-
neduddki
nagyúr
HI!
Hoppa-hoppa Marquez naffene... latta vki???
udv
neduddki -
mogadishu
csendes tag
Haha, mik nem vannak itt a PH!-n?! Ökölvívó topic. Zsír!
Véletlenül találtam rá, de asszem rendszeresen be fogok nézni.
Látom Eubank még sokak emlékeiben él, nekem is egyike volt a nagy kedvenceimnek. Az a meccs ahol a ''neve mentette meg'' nem véletlenül a Nigel Benn elleni volt? Ők ketten voltak hosszú időn keresztül nagy riválisok, középsúlyban szuperközépben és talán még félnehézen is átívelt a dolog. A másik emlékezetes Eubank mozzanat a Mike Watson elleni meccse, amikor a 10. menet környékén pontozással már régen vesztésre állt, de valami bekattant neki odabent és úgy leütötte Watsont valami brutál erejű jobb felütéssel, hogy tolókocsiba került és később hallottam, hogy évekbe telt mire újra megtanult járni.
Hmm, Kótai címvédés lesz?
Meglássuk... -
-
neduddki
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
HI!
Ha vkinek nagy arca volt az Eubank volt... amugy nem a screensport-ra gondolsz??? amig meg nem szunt azon nyomtak inkabb... vagy ez mar az oregseg???:- )))
Sport 1 -enszoktma nzni a box esz ott neha elokerul Eubank... votl egy mecse vkivel aszem klett belol visszavagio is ahol Eubanket csak aneve mentete meg... szeritnem az is sprt1-en vala amugy jo volt pentek este felvettem a box-ot sport1-rol, de kezdodot a kes alalt nnk meg az kellet hat remenyledtem bene hogy addigtra ROy lemegy... es ne hiszed el de mikor elkezdodott a mecs Roy masidik utsenel kezdodot a msasik felvetel:- (((( grrrrrrrrrr
udv
neduddki -
Markgx10
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Azért is nem szeretem Calzaghét mert Eubank volt a fiatalabb korom nagy kedvence, akkor a Eurosport még adta a meccseit, aztán jön ez a gyerek aztán leveri
Egy világ omlott össze bennem. Ahogy jött be a Simlpy the bestre Eubank mindig, én el is hittem neki, hogy ő a legjobb.
Összefoglalóról annyit, hogy pont a Eurosport adott még sok évvel ezelőtt mindig egy Eubank összefoglalót, az nagyon jó volt.
Remélem Lacy revansot vesz Eubankért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kótainak azért nagyon drukkolok.
Talán annyiból jobb a későbbi időpont, hogy tud még készülni Csonttörő
, de tudom, hogy nincs annál szarabb amikor ki van napra, percre számolva az edzésterved, kajálásod, pihenésed stb. hogy mikorra hozzanak csúcsformába, aztán az egész borul, szóval inkább rosszabb mint jobb a halasztás. 
-
neduddki
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
HI!
En seannyira birom, foleg a egyiptomi??? mecs voltt kiabrandito... de lattam a Eubank ellenijet az nem voltsemmi...
Eubank palyajarol nem tuttok vminormalis osszefogllaot???
Lacy ellen en is kivancsi leszek,
Kotai hat tugya afene amoastani holdallas???
Bariosnak kevesebb esejje van boxot elfeljtenimint nelemmegtanulni:- )))
udv
neduddki -
deniro2
senior tag
Calzaghe-Lacy-t nem adja semmi?

-
neduddki
nagyúr
HI!
Na kaptunk egy kis haladekot, most nem tom hogy sirjak vag inkabb kicsit orujjek???
udv
neduddki -
ZCoyote
őstag
Megnéztem a Mosley-Vargas-t, nem ilyen befejezésre számítottam. A kommentátornak kicsit Mosley felé húzott a szíve szerintem. Vargas kitartása tetszett bármennyire is esztelen volt, viszont a szeme az ritka csúnyán nézett ki. Utána megnéztem egy 1990-es Julian Jackson-Harold Graham meccset, az sem volt piti

-
deniro2
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Kótainak egy rendes edző meg egy elfogadható hátteret biztosító istálló kellene és nem ez a sok f@sz, dilettáns buzi. Komolyan mondom, nagyon felnyomja mostanában az agyam a Polish-nak csak az említése is (most is csak én emlegetem, de mindegy
), mert tehetséges bokszolókat tesznek tönkre. Bunyós Pityu, bahh... Néha már azon gondolkodom, hogy Misi hogyan jutott el egyáltalán idáig ezzel a kutyaütő gárdával... -
deniro2
senior tag
Jó volt a Mosley-Vargas, bár Shane gyorsasága már nem a régi (egyesek szerint furcsán összecseng néhány bokszoló látványos lassulása azzal, hogy a közelmúltban kiterjesztették a doppingvizsgálatot néhány olyan szerre, ami elsősorban a robbanékonyságra van kedvező hatással
), de ahogy az elbukott 5. menet után magasabb sebességfokozatra tudott kapcsolni és a végén még egy villámgyors 5-6-os kombinációra is tellett tőle, az picit a múltat idézte.
Jó, hogy a viasat ilyen kaliberü bokszműsorral rukkolt elő, viszont a 2-3 menetenként benyomott reklámtól a falra tudnék mászni. A kommentátorra most tényleg nem lehetett panasz, mert Golyó (Boros Tamás, profiboksz.hu) tényleg tudja miről beszél, nem csak véletlenűl betévedt a stúdióba.
Pénteken Kótai meccs, remélem most lerendezi az angol hülyegyereket... -
reflex19
újonc
sziasztok
még új vagyok, örülök h megtaláltam ezt a topicot -kis segítséggel
- hasonló sportot szeretnék művelni a jövőben mint a box, csak thai lenne előtte
ha valaki tud segíteni bármiben is kérem írjon
! Hova lehet eljárni,edzéster,spec edzés,stb... Lenne egy kérdésem: ha egy boxolót megütnek, mitől nem bír felállni pár mp-ig? mi zajlik ilyenkor benne?pl K-1-ben láttam tegnap asziszem az rtl-en,h Zilai megütött egy manuszt,a csávó nem hogy nem bírt felállni,eszméleténél sem volt...nos? ez hogy lehet?!?!

-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Itt azért nem olyan rózsás a helyzet, az amatőr boksznak szinte semmi reklámértéke nincs, nem közvetíti semmi (a mb-ot is csak a Sport1-es fél órás összefoglalóból lehetett látni, pedig a legkomolyabb magyar verseny) de azért eddig sikerült megoldani mindent, sőt ilyen színvonalas rendezvények nem voltak még az egri boksz ''újkori'' (rendszerváltás utáni) történetében. A Végvári Bokszgála például a Dobó tér közepén (Eger abszolút belvárosa) felállított ringben zajlik/zajlott egész napos kultúrális programmal, koncertekkel, bemutatókkal stb fűszerezve, sőt ha akárhol visszaolvasol, Eger 2005-ben rendezhette meg először a Magyar Bajnokságot, de ez volt magasan a legszínvonalasabb eddig
Mégegyszer mondom ez Erdélyi Mihály (3 súlycsoportban is magyar bajnok volt az ő idejében) érdeme kizárólag, mi csak társadalmi munkában segítünk neki ki miben tud. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most egész vasárnap idegeskedhet az ember, meg kerűlgetheti a híreket...
2,17m meg 147 kg.

, egy hozzánemértő majom, de én annyira el voltam foglalva a meccsel, hogy szinte észre sem vettem, hogy valaki beszél 
Valami megjegyzés Uraim?

Nemhogy a tv-újságból, teletextből nem kerűlt ki, de még a Twin Peaks utáni reklámban is benne volt.