Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sima ugy volt. Kb 480 kilometert mentunk es volt ugy 6 darab kanyar osszesen a tobbi egyenes autopalya. Utcak szelesek, 2 savot hasznalva lehetett kanyarodni. A tobbi meg 5 ora zotykolodes a kolokkel. Csalt az oraja, 65 mph mentem aztan neztem, hogy google maps azt mondja, hogy 60mph.
Gyermek annyira elvezte, hogy azzal akart elmenni vasarolni a hetvegen
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
“Minden rendben ment? Megpróbálnak megzsarolni, megölni, és te azt kérdezed, minden rendben ment?Fogadjunk, hogy a temetésemen sem hagyod ki: Őszinte részvétem. Minden rendben ment?”
Utálom, hogy mindenről eszembe jut valami 90-es évekbeli filmidézet. Arra bezzeg nem emlékszem, hogy mit ettem tegnap ebédre, vagy hogy mi a bánat is volt az einkaufszettelen, amit otthon felejtettem.
Ráadásul még azt is tudom, hogy a fordítás - amilyen vicces és zseniális is volt a 90-es évek elején (atyaég, lassan 30 éve) -, nem igazán hozza az eredeti szöveget:
- Did I miss anything?
- Gates tries to blackmail me, you ask me "Did I miss anything." Gates gets killed, you say "Did I miss anything." I bet you went up to Mrs. Lincoln at the Ford Theatre and said "How was the show? Did I miss anything?"Na mindegy, mai kisszínes rovatunkat hallottátok. Az a teherautó meg nagyon királyul néz ki, kipróbálnám.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Projektor topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest