- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Na, elkészült helyette a csapos, koronás fogam. Összeadtam, összesen 224 e Ft-ba került. Ezzel a problémával mentem el a fogorvoshoz januárban, de persze a röntgen alapján volt mág 3 másik probléma, amit szintén megcsináltak. Idén így eddig 340 e Ft-ot hagytam ott a rendelőben, ami azért picit sokkolt most, hogy összeadtam...
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Fogmosás sajnos kevés, fogselyem nagyon kell(ene) mellé. Én pár hete kezdtem csak el.. sajnálom is, talán még nem túl későn kezdtem el vele bíbelődni. Bár a gyökérkezelés ami volt az pont ennek hiánya miatt keletkezett (meg még néhény tömés azóta). Egyelőre minden fogam megvan... bár azt hiszem pont ma jött le valamelyikről egy kis darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 Intel Core i7-12700 16/512 asztali számítógép
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest