- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
érettség nagyon különböző, és még bizonyos területeken is... nem 1 ismerősöm van pl, aki gondolkodását tekintve szerintem felnőttnek mondható (kialakult, saját világnézet, stb), ugyanakkor nem volt még egy normális kapcsolata... az, hogy kapcsolatokban ki mennyire érett, baromira változó... osztályunk fele kb nem ért még ellenkező nemühöz, de vannak már emberkék, akiknek volt már komolyabbnak nevezhető kapcsolata (értem alatta min 1 év).
Mindezek ellenére én sem értek egyet azzal, h a lányok érnek korábban. Amikor 16-17 éves csajok egy pajzán poénra úgy reagálnak, h: ''ez undoritóóó'', akkor én kiugrok a bőrömből... könyörgöm, ezek lennének az érettek? hát bzmg.
alitak: nem beszólni, mert leütlek, mint: [link]
Aktív témák
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest