Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Tök jók a képek, végre arcot is tehet az ember az avatarokhoz, mostmár télleg nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, na majd egy tavaszi vagy nyári összejövetelre mindenképp eltolom az arcom, na persze ha meg leszek hivva 
csapos: Te nem vótál?
[Szerkesztve] -
Na tessék ráadásul dupláz ez a retek IE

[Szerkesztve] -
Most lehet, hogy én vagyok a bamba, sőt biztos, de hol is találom ezeket a talis képeket???

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát cikket nem írok az tuti, egyenlőre, még gondolkodom, hogy milyen témát is vesézzek ki
.Mennék talira szarvasbá, de nem tudok, sajna az apeh most rendesen elintézett úgyhogy egy darabig nuku buli, na meg holnap költöztetjük a barátnőmet hozzám úgyhogy tutira nem fog menni, nagyon sajnálom
.De ami késik az nem múlik, talán a következőre sikerül elmennem, na persze ha megfelelő mennyiségű serital lesz a napirenden természetesen
Azért úgy jól esik, hogy hívsz most egy halovány könnycsepp kicsordult a jobb szemem bal sarkából a meghatódottságtól
.Na de persze biztosan csak azért szólsz, hogy tudjatok majd ott is kötekedni 
-
Kicsit magatokra hagy az ember és máris megint bemelegedtek, ez kezd kicsit gáz lenni

Amúgy nézegetem az adatlapomat, mi az a logout.hu bemutatkozó???Írnom kell egy önéletrajzot vagy mit a logoutra vagy hogyisvanez?

[Szerkesztve] -
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hát úgy erre ráesett a cucc, valamelyik nap a reklámtranszparens, most ez, olyan lazák a pestiek lassan szétesnek
Drága magyar gyorsvállalkozó Lákátos mérnök munkáját dícsérheti, vagy ez még a jó öreg Orosz licence? 
Racecam : Kissé érzékeny vagy ma, mondtam én hogy nem is vagy humoros

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- 0perces Kolink KLA-003
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tök jók a képek, végre arcot is tehet az ember az avatarokhoz, mostmár télleg nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, na majd egy tavaszi vagy nyári összejövetelre mindenképp eltolom az arcom, na persze ha meg leszek hivva 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.De ami késik az nem múlik, talán a következőre sikerül elmennem, na persze ha megfelelő mennyiségű serital lesz a napirenden természetesen
.Na de persze biztosan csak azért szólsz, hogy tudjatok majd ott is kötekedni 
Bár az enyém jobb természetesen