- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Úgy érted a földönkívüli értelmes (vagy épp nem értelmes) életformában? Mert a többség ezt nevezi ufónak, holott az ugye az azonosítatlan repülő tárgy rövidítése.
Én elhiszem, de nem feltétel nélkül. Mivel magam sosem érzékeltem, ezért mondhatnám hogy nincsenek, de ez sok mással is így van, amit viszont el kell hogy higyjek. Mint a MIB-ben is volt, 3000 éve az emberek szentül hitték hogy a Föld lapos...stb. Tehát nem biztos hogy vannak, de akár lehetnének is. Abban viszont biztos vagyok, hogy amennyiben a Földi élet nem mesterséges úton jött létre, hanem természetes módon, akkor az a másik életforma akár semmiben sem hasonlít a Földiekhez. Ellenben ha mesterséges módon jött létre, akkor valamilyen hasonlóság kell hogy legyen, de akkoris mi hasonlítunk rájuk és nem fordítva.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest