Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Mostanában durván félreértenek engem az emberek...
Figyelj, te (Quark) kérdezted Viktortól, hogy miért isteníti Vladot.
Erre én (Gambit) válaszoltam, hogy szerintem elvesztett egy fogadást (mármint Viktor).
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
MODERÁTOR
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #4203 üzenetére
nem rolad beszelnek kislany neven - QuarK korabban emlitest tett egy leanyzorol, aki kisebb szepseghibaval kuzd
ennek persze semmi koze ehhez az egeszhez, csak felreertette Gambit post-jat, mer' nem nezte a sorszamokat -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gambit
őstag
válasz Viktor0610 #4210 üzenetére
Ez nagyon magasztos.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
MODERÁTOR
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #4210 üzenetére
veletlenul pontosan, hogy miert nincs ott, es ki vette ki
Gambit dicseretet meg vond vissza, kics fentebb ket sujjos hejesirasi hibat is vetettem, es nem kotott bele
telleg: ki is kapott megrovast, amiert valakit (kit is?) dicseretben reszesitett?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Grrr... Holnap 6 órakor ébredés, jelek és rendszerek vizsga. Picit még mindig zavaros 1-2 dolog. A héten már volt két sikeres vizsgám. Ezt is meg akarom írni jól!
I am having fun staying poor.
-
rii
nagyúr
mit jelent az a szó, hogy BLOG????
szerintem tők jó dolog blogolgatni, de inkébb naplót fogok vezetni
Amit most szivem szerint beleírnék, az minden férfi becsületébe gázolna ...
na .. mit is jelent a BLOG szó ,?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Integra
titán
milyen program van red eye eltüntetésre fényképekből?!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rii
nagyúr
az hogy mindjárt elbőgöm (nem túl férfias dolog) magam, úgy kivagyok a sok munkától, .... és most állok neki még egy egy órás melónak ... és reggel ráadásul korán is kell kellnem, hogy ki tudjam nyomtatni ... nyugalom percei messze vannak még .... lelkileg vagyok már el,- vagy belefáradva ...
nadeezta a káromkodós topikba kellene írni, ne OFFoltassatok itten ... ;-)
szerk.:
Integra: Photshopban van ilyen TOOL ... pld. ... mennyél belya a PS topikba, oszt majd jól kiosztanak Téged
de ha - szintén PS- kör alakú SELECTIONnal kiejölöd, akkor a CURVES (CTRL-M), vgay Hue/Saturation (CTRL-U)-val egész jól ki lehet készínetni a kikészíteni valót ...
''na, aludjon, aki aluvásra vágyik
nyugodjon egyik szeme, ahogy nyugszik a másik''
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!
Vazze, dolgozom, és nem volt időm írni!
Kilépek a picsába, ilyen munkahelyet!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Solad
addikt
szurkoljatok emberek.. csocsovalogatottunk holnap delutan jatssza a legnehezebb csoportmeccset a wolrd cup-on.
eddig jol szerepelnek a sracok, masodikok a csoportban az amcsik mogott (akik mellesleg sztem siman nyerik az egeszet) Hajra csak igy tovabb!No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
rii
nagyúr
30 percen keresztül betűzgettem, mormoltam magamban a BLOG szót, de erre sohhhha nem gondoltam volna
hála és köszönet e késői órán ....
------------------------------------
más:
--------------------
köcsögöt veszek + kancsót. Ha van valakinek feles, ide vele pézé cserébe ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Racecam
nagyúr
Pabam, pabam....pabababam.....
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
QuarK
senior tag
válasz Racecam #4238 üzenetére
Felőlem, ha Neked jó. -- ebbe valahogy olyan hangsúlyt érzek; mintha Te nem éreznéd olyannak, ami aláírásban megállná a helyét; és ezáltal bennem is kétségek éledtek...
Jaja, a burzsoá apukájára gondolok... Lehet, hogy vacsizik; vagy talán megártott a sok steak. Vagy kitudja, megint egy mókus vagy harkály garázdálkodik; és épp a shotgunját keresi.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
Na szevasztok. Pfúújj, de utálom a vizsgaidőszakot
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
QuarK
senior tag
válasz Racecam #4243 üzenetére
Ne káromkodj, nem szándékozom átköltözni a pingvinek birodalmába... Felőlem akár egy pseudorhombicuboctahedront is pörgethetek háromdében...
Tudom, a Te korodban még nem volt AIDS, a csövesek jöttek láttak és győztek, és hajj de jó volt minden
rii: Tényleg rádférne egy kis pihenő...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest