Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
addikt
-
ladybug
őstag
-
-
tiv83us
veterán
Igen, a belga ezen nagysikeru szamai kijutottak az Egyesult Allamokba is /marmint netes szinten/, de errol meg mindig az a velemenyem, hogy ez nem az, hanem Sickratman.
Regebben olvastam rola egy eleg hosszu cikket es ez valahogy megmardt.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
VladimirR
nagyúr
a bëlga az mas, ez a szam valoban Sickratman muve
bëlga a kalauza (I-II), csakugy, mint sickratman buzie, vagy nesze hulye paraszt pedig imho igen jol sikerult, talalo tarsadalomkritikak, nem pedig oncelu karomkodashegyek
ajanlom figyelmedbe pl a bëlga elso albumarol (majd megszokod) a maci c. szamot, kivancsi vagyok, leesik-e mirol szol (en csak azutan vilagosodtam meg, miutan felhivtak ra a figyelmemet, hogy mire is figyeljek)
szerk.: hulye vagyok, javitottam az album cimet
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
-
VladimirR
nagyúr
nem vagod
most ezert megint szaralak leszek, de mondok egy peldat, talan kozelebb hoz valamivel a dalszoveg megertesehez
legyen a szam cime rendor I es rendor II
a rendor I-ben egy kozuti jaror eltulzott alakitasat figyelhetjuk, ahol mindenkit megallit, a terhes kismamakat fel oraig feltartja, kiszedeti vele a potkereket, mindekozben megjegyzi neki, hogy jol felcsinaltak
a rendor II-nek meg lehetne egy jo kis uszito jelleg jellegu szovege, mondjuk valami ilyesmi:
''óóóóóó te mártir BAZDMEG!!!!!!!!!!!
Tudod, van épp elég félelem
és utálat az emberekben
amit ti hoztatok létre.
Csak és kizárólagosdan Ti tehettek róla!''
(Bovebben: [link])
tehat megegyszer, ez nem oncelu karomkodas, es vulgarizalas, hanem egy kritika, egyreszt a tusko paraszt bkv ellenorok, masreszt pedig a tusko paraszt bkv utasok kifigurazasara, azok bunko paraszt stilusaban
ha oincelu karomkodas kell, akkor halgasd meg a bokorpusztarol az egy-ket-ha c szamot (Bovebben: [link]
egyebirant ezt a temat itt es most befejeztem
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Agostino
addikt
Hát másolt a jegyzet, vizsgaidőszak van, ilyenkor bizony fel kell adnom bizonyos dolgokat. Egyszerűen bármennyire szeretném meglelni a logikát nem tudom. Nem áll össze a fejemben az egésznek a váza, és ez baromira csesz az agyamat. Ezért mondom, hogy egy kettes, és onnantól kezdve minden van.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
addikt
Aki elsőre dióval próbálkozik annak elhiszem. Én a helyedben zabszemmel, vagy mogyoróval kezdenék.
Valaki mondja meg miért szeretnek a bogarak a TFT-n mászkálni? Mostmár nagyon kezd idegesíteni, de szétnyomni meg nem akarom őket, mert akkor meg a monitort takaríthatom.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
tildy
nagyúr
Igazándibóla elgfőbb baj az , hogy munka mellett alig jut idő a tanulásra. Nagyon szívesen csinálnám pedig tényleg jobban ezt a villmérnökit.
Hála égnek az 5 rajzból már 3 kész, 2 vel dél és du 5 között fogok szenvedni + kicsit tanulok a műszaki rajz beugróra (csavarkötések) (nincs itt valami építész/gépész tanonc, aki ért a vetítésekhez két sík döfésvonalához, stb? ), elektrót reggel átnézem, megtanulom, a jegyzőkönyvet meg majd megkérem a tanárnőt, hadd adhassam le később...
Pff , csak legyek már végre túl rajta"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
Ja, most nézem, nem is Tiv zárta. Akkor Loretto monnyon le.
Most miatta szét lesz offolva az off topik gondolom, mert nem zavarhatok át senkit az ovi-jeles topikba...
Vlad, Sipi: a kacsa az, ami annyit nyom, mint egy boszi, ugye?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gambit
őstag
Azért hiba és hiba között is van különbség. Én elütni szoktam dolgokat, és túl későn veszem észre a szerkesztéshez. Egyébként semmi bajom veled, bárkinek szólok érte. Egyáltalán ne vedd a lelkedre, neked lesz jobb, ha odafigyelsz a helyesírásodra! Én is nagyon fáradt vagyok, 3 órákat aludtam ezen a héten, de ez nem mentség.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Jó, de mint írtam, hiba és hiba között van különbség. Akármiért természetesen nem szólok, mert akkor az egész fórum azzal lenne tele. Persze értelme nem lenne, mert nem az én feladatom megtanítani az embereket írni, vannak olyanok, akik ezért kapják a pénzüket. A -ja -je -juk -jük viszont annyira alap dolog, hogy nem bírok elmenni mellette, annyira bántja a szemem. Mert erre nem lehet azt mondani, hogy elütés. Véletlenül a j billentyű helyet a l + y kombót ütötted le? Szóval van néhány dolog, amiért mindenképpen szólok, és szólni is fogok, úgyhogy jobb lesz mindkettőnknek, ha helyesen írod őket.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest