Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
az a ket link azokat dobja ki, akik szakmai temakban nem nagyon, viszont a kozossegi temakban annal kativabban vannak jelen
az elso azokat mutatja, akiknek kevesebb, mint 100 szakmai hozzaszolasa van, es a listat a kozossegi hozzaszolasok szerint csokkeno sorrendben
a masodik link pedig a legalabb 2000 kozossegi hozzaszolassal rendelkezoket mutatja, szakmai hsz/nap szerint novekvo sorrendben
az egyszeru toplistak itt vannak => Bovebben: [link]
csak felmerult a ''kozossegi ember'', mint fogalom (bar inkabb, mint sertes) az uj rangrendszerrel foglalkozo topicban, es gondoltam eloturok egy ilyen listat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz _Volkovy_ #212 üzenetére
ehhez semmi koze az itt eltoltott idonek
annak sokkal inkabb, hogy pl mellettem sem birsz elmenni anelkul, hogy be nem szolnal valamit - tegnap is, ma is
miota visszajottel, probaltalak kerulni teged is, es egy ideig az ot-t is
beirtam tegnap ide par hozzaszolast, egybol szukseget erezted, hogy tegy valami rosszallo megjegyzest
es van egy olyan sejtesem (dehogy sejtes, latom a forumon), hogy masokhoz is igy allsz
ezek utan nem ertem (ertem, csak ha leirnam, az szemelyeskedes lenne, amit most inkabb nem engedek meg magamnak), hogy miert vagy meglepodve, ha egy ''idiota kis fasz''-nak tartanak
a masik topicban irtad, hogy ''get a life'' - erre inkabb csak 2 linket mutatok, beszeljenek helyettem a szamok
Bovebben: [link]
Bovebben: [link]
jah, majd elfelejtettem: az utan, hogy ''visszasirtad'' magad a forumra egy ban utan (megha magad kerted is azt), mi fog visszatartani a jelszoemlekezteto (Bovebben: [link]) hasznalatatol? -
VladimirR
nagyúr
na, ennek oromere akkor egy kis kulturat veretek a fejetekbe, nehogy ti is idaig jussatok, mint a riportalany
ugy gondoltam, kezdesnek megfelelne egy 20. szazadi nepdal is (sajnos csak a szoveget tudom idevetni)
''megy a bator terminator elore
azert megy, hogy a babamat lelojje
meg kell szulnie a budos kolket
mer' a robotok megolnek minket
az idojaras lassan fordul tavaszra
terminator ujja meg a ravaszra
jobb kezevel hasta la vista-t intett
robotoktol ment o meg majd minket'' -
VladimirR
nagyúr
az onkepzo szakkor masodik, szendroma c. albumarol valo szosszenet
es engedj meg a cimado dalbol is par sort
''a portas tegnap leszidott
mert leszivtam a szenmonoxidot
a gyarbol tegnap kitettek
tudore szivtam a brikettet
[...]
piroska setalt a varoson at
nem talalta a nagymamat
kosaraba kalacsot tett,
de a szentol az is elfeketedett
az utcan ugralt,
vidaman porgott,
s a szenportol kozben
hangosan horgott
[...]
a farkas mar nagyon-nagyon regen
meghalt nagymama-mergezesben
a vadasz hasznot akart huzni ebbol,
s imigy lopott szenet az uzembol
a farkas gyomrat kessel kibokte,
s brikettel gyorsan kitomkodte
aztan a hirrol egy taviratot kuldott,
s utana egy hetig a farkassal futott'' -
VladimirR
nagyúr
na, most mar leirom, amit tobbszor emlegettem:
''- Hallott Frederick Turner-ről?
- Soha.
- Történész volt. Kábé száz éve kiötölt egy elméletet a határról. A határ a civilizáció biztonsági szelepe. Távol tart a tébolytól. Mindenki, aki nem tudta elfogadni a szabályokat, ütődöttek, különcök, vadócok, elindultak a határvidékre. Így jött létre Amerika. Az összes európai bajkeverő elköltözött a határra, és megalakultak a gyarmatok. Akinek ez se felelt meg, nyugatabbra ment. Így került a legtöbb eszelős Kaliforniába.'' -
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #561 üzenetére
az is valami?
Bovebben: [link] -
VladimirR
nagyúr
beszelek az elobb moonman-nal (epp a WTFPL-t linkeltem neki), mikoris megprobal csobehuzni:
moonman says (21:11):
előbb klikkolj
http://brain.plk.hu/?moonman
VladimirR says (21:11):
neklikkolok
VladimirR says (21:11):
nem adom az agyam
[...]
kell a francnak, a sajátom kérem vissza -
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #602 üzenetére
jah, az - en pl hangosan rohogtem
egyebkent ha mar beleirtam, megkerdenm, tudja-e valaki, hogy mi az a WTFPL? -
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #611 üzenetére
Read The Fine Manual -
VladimirR
nagyúr
válasz -=Lord Tom=- #615 üzenetére
bela megeszi jozsit, sanyi megeszi belat, geza megeszi sanyit, jozsi megeszi gezat, odon megeszi jozsit, tamas megeszi odont, peter megeszi tamast, kristof megeszi petert, istvan megeszi kristofot, en megeszem istvant, es ezzel en kerulok a taplaleklanc tetejere, en vagyok a csucsragadozo
-
VladimirR
nagyúr
válasz -=Lord Tom=- #630 üzenetére
sajnos igy hirtelen csak egy 5-elemut talaltam, viszont ezek csak halak, szoval ha talalsz meg 5-ot ami megeszi a halat, majd egymast, akkor nyert ugyed van
Bovebben: [link] -
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #672 üzenetére
mifele mas linkekkel? vagy azokra gondolsz, akik alattomos modon pl a honlapjukba is belebuvolik ezt a trukkot?
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #685 üzenetére
ahh, az mind semmi - ezt nezd meg => Bovebben: [link]
Rececam: hajra -
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #695 üzenetére
jah, nem szivta el? akkor te mar megvoltal korabbanmndegy, ahogy nezem a logot, 5-6 klikk jott ra
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #699 üzenetére
torold a kukikat (vagy valts ip-t, amelyik konnyebb), es nezd meg ujra - eddig 8 agy szivodott el ezzel a linkkel
az adatlapon nem valtozott semmi, ott kattintgathatsz - cserebe viszont barmit nezel meg a szerverrol, ha meg nincs kukid, vagy nem az az ip-d, mint ami a legutobbi latogataskor volt, elszivom az agyad....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem, nem igy gondoltam
a fenti hozzaszolasomban van egy kep (1*1px transzparens gif) - a szerveremen van egy isapi filter, ami bizonyos feltetelek kielegulese eseten atirja a header-eket, az url-t, meg ilyeneket
ha ezt a kepet keri le valaki a szerverrol, akkor azt atdobja ide => Bovebben: [link]
namost, az a kerdes, hogy igy, hogy nem latja ugyan az oldalt az ember, szamit-e a lapletoltes agyleszivaskent
bahh, hulye vagyok, az elozo post-ban azert nem lattam, mert berkta cache-bol
mindegy, mukodik, szamolja
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- STB+külső HDD help
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest