Hirdetés
Aktív témák
-
LOTR
addikt
ej ha, valaki nagyon elhúzott
[link]One Ring to rule them all
-
Solad
addikt
válasz Racecam #3750 üzenetére
ertem. nem olyan gyakran jarok offba ugyhogy nem vagtam.
Csak az lepett meg hogy eddig nem lattam a dolgot. nekem ez teljesen uj volt
LOTR: biztos megtorte a wiwet es atiranyitotta a kezdolapot egy orara
[Szerkesztve]No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
addikt
Akármennyire is esik az eső, fúj a szél az én kedvem mostmár elrontahattlan. Meg van a villamosságtan szigorlatom és örülök neki mint állat. HURRRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Ha másnak nem is, de ennek örüljettek velem együtt.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Natasa
tag
ja igen ez is igaz de ez már rég volt tényleg és hol van a harcművészünk?
de jó füled van amugy első utam volt éjszakaival új otthonomba
Quark: Az emberek meg, ahogy kevesebb fény éri őket; mintha az amúgy nem látható kisugárzásuk is jobban érzhető lenne.: Szval sztem az embereknek sok mindentől függ a kisugárzása és eképpen érzékelhető.Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
Solad
addikt
[link]
kulonosen a dalszoveg egyeni interpretacioja erdekes
hun van az uj otthon?
[Szerkesztve]No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
QuarK
senior tag
Nagyon jól tudtad Te, mivel kell menni; ilyen apróság (rossz oldalon felszállni) bárkivel megeshetett volna (főleg, hogy jól lettél fárasztva )
A ''sugárzással'' kapcsolatban meg; én ily módon érzékelem... Őszintén megvallva nem is igen hallottam még mástól, hogy hasonlóan gondolná
ALI_G: Legközelebb hozz magaddal Geiger-Müller számlálót
[Szerkesztve] -
addikt
1 Gambit nem Gambit.
Tildy #3765 odaadhatom az elektronikusan meglévő jegyzeteimet (a papírokat már visszaadtam a tulajának), de nem hiszem sokra mész velük, fehérváron mást kérdeznek mint peseten, legalábbis másképpen.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Solad
addikt
válasz Kokkantas #3766 üzenetére
''Az istenkira BSC képzés''
jajj a BSC. akarhogy nezem, valahogy nekem nem szimpatikus ez a ketszintu kepzes. ugy gondolom, hogy ha magasabb szinten szeretnek valamit megtanulni, akkor annak olyan alapozas is kell, es nem eleg 2 ev kiegeszito kepzesNo girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
addikt
Ez az egész szerintem egy nagy marhaság. Aminek egyetlen célja, hogy a sok szívatással elérjék, hogy kevesebb legyen a diplomás, ráadáaul azok is sokkal kevesebb szakirányú tudással rendelkezzenek.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Cicero
őstag
Hello Remélem, hogy tudtok segíteni. Quake 4-ben hogyan lehet a monitor frissítést 60hz fölé emelni? Próbáltam consoleba írni hasonló okos dolgokat nem működött. nVidia kártyám van, és ott elvileg be lehet állítani, hogy minden esetben (pl.) 1024x768 100hz-en frissítsen, akármilyen alkalmazást indítok el. Na azt nem találom, pedig próbáltam 77.77, 84.21-essel is.. Ötletek?
-
addikt
-
Gh0sT
addikt
Nincs valakinek amortizációs görbéje számítógépekhez? Bár már az is nagy segítség, ha meg tudja valaki mondani, hogy az első 5 évben mennyit csökken átlagosan egy laptop, egy TFT és egy asztali PC értéke. Vegyük mondjuk a középkategóriát mindenből.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
ALI_G
veterán
Na mi van ti jódlizó hegyikecskék?!
-
-
tiv61us
őstag
ha amerikai lefutasi gorbere vagy kivancsi akkor a helyzet a kovetkezo:/ bar szvsz otthon is hasonlo/
kihoztad a boltbol: 50 %
egy ev: meg el lehet adni...
2 ev: a szomszed gyereke lehet elfogadja , mert nem szemtelen
3 ev: ha meg akarsz tole szabadulni rakd ki a kontener melle ejjel, mer' eladhatatlan
ps. ezert nem is talalsz 5 eves tervet, mert az mar ertelmezhetetlen
felre ertes ne essek nekem cca 6 eves notim van, es meg most is tokeletesen megfelel, csak az eladasi ertekrol beszeltem
szoval a sony vaiomert szerintem ember nem adna 10 dollart sem"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
piqla
őstag
Miert termelodik ujra ez a kurva por az asztalon
Szereted az állatokat?
-
tiv61us
őstag
OK lehet kicsit tuloztam, de tuti nem vennek 3 eves notit, mikor ott virit a polcon a legujabb es siman megveheto aron, garival, de ha akarom havi 20 dollarjaval
szoval ezert....
de igyekeztem lazan mondanam viccesen fogalmazni a tenyt
ps. otthon sem vennek 3 eves notit, de tuti van erteke, csak szvsz nem eri meg megvenni"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
net84
őstag
Üdvözlet!
Érdeklődnék (hátha szerencsével járok), hogy keszthelyi illetőségű ph!-s kollega van-e errefele? Pár infó kellene onnan... aktuális időjárás majd a jövő hét végén, tecsó van-e, illetve a spatyiban (ha még megvan) van-e occsó dobozos sör (úgy általában - mert nálunk mostanában a dobozos verzió ritka mint a fehér holló), szunyog, kullancshelyzet
jövő hét végén mennénk, ha minden jól alakul egy kissebb nyaralásra...és sört esetleg nem vinnénk, ha bizti előfordul, vagy van tecsó - esetleg Lidl - Lidli - Lili (hogy a X írják ezt a bótot?)
Valaki esetleg? Az időjáráshoz nagy segítség lenne esetleg egy térfigyelő netes kamera isRead only...
-
-
QuarK
senior tag
-
Cicero
őstag
Tehát senki semmit Nembaj...
Meddig lesz még szar az idő?
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs