Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
escie
őstag
asszem a xerox az eladta valamelyiknek, talán az Apple-nak...
akkoriban ez a cég nem foglalkozott ezekkel, csak hobbiból kifejlesztették az ablakozó rendszer, de igazán nem láttak benne a jövőt...
--
az, hogy tartod magad sziklaszilárdan, igazán tisztelendő hozzáállás, rokonlelkek vagyunk.
annak idején, egy huszárvágással kidobtam az xp-t, pedig még nem voltam teljesen leszakadva róla. persze más kérdés, ha munka miatt kell az a win, valami app miatt.
van egy olyan elméletem, hogy ha elég ideig, elég ember a széllel szemben pisál, egy idő után a szél arra fog fújni. de nem is az ms leváltása a célja a linuxnak, szerintem. igazából egy újabb alternatíva, hogy dönthess, neked mi kell. lényeg, hogy a monokultúrát elkerüljük, mert az sok jóra nem vezet.
néhány év alatt szerintem eljutott már oda a linux és a win, hogy eléggé átjárhatóak, legalábbis júzer szemszögből, és főleg ott, ahol az ms hajlandó betartani a szabványokat.
szép példa az unreal tournament esete. jár hozzá mac, lin, win telepítő, és teljességgel természetes náluk, hogy ez így van.
--
amúgy meg nem olyan vészes szerintem feltenni egy deb-et, főleg, ha az ember be van regelve a prohardverre.
például egy kereskedelmi disztrót(pölö suse) szerintem ugyanolyan nehéz/könnyű feltenni, mint egy xp-t, manapság. de a suse telepítője szebb.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tavaszi hardvernyitány
- No Rest for the Wicked
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annak idején, egy huszárvágással kidobtam az xp-t, pedig még nem voltam teljesen leszakadva róla. persze más kérdés, ha munka miatt kell az a win, valami app miatt.