Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
net84
őstag
Én is hasonló cipőben járok mint te! 20 perc gyalog a munkahelyem. Anyám heti egyszer kimossa (pontosabban a mosógép) a szennyest... (az egy kör plusz mosás nem megeröltető, nekem meg amúgy sincs mivel mosni)
Az ebédem és reggelim otthonról viszem, ha nincs, akkor veszek odafele menet vagy már előző nap vettem valami kész kaját...
Hétvégén az ebédről/vacsoráról szintén gondoskodig.
Fizetek a rezsibe, segítek, ha tudok...
Én is költöznék messzebb, csak lenne valami normális munkahelye az embernek és tudjon hova költözni. A BP-re költözéssel csak annyi problémám van, hogy normális albérlethez normális meló kellene... Lakásra meg most nincs pénzem.... -
Szalma
őstag
(Látod, ha nem élnél otthon, akkor mennyivel könnyebb lenne a szüleidnek... (''...Mindamellett ehhez a 'mindenhez' én adom a költségek több mint felét...'')
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi ez a nyavajgás? Nagyon hétfő van? Told le a beosztottakat!
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Sajnos a nyugati keresztény kultúra átal vezérelt társadalom ezt ''díjazza''...
Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)