- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
net84
őstag
Én is hasonló cipőben járok mint te! 20 perc gyalog a munkahelyem. Anyám heti egyszer kimossa (pontosabban a mosógép) a szennyest... (az egy kör plusz mosás nem megeröltető, nekem meg amúgy sincs mivel mosni)
Az ebédem és reggelim otthonról viszem, ha nincs, akkor veszek odafele menet vagy már előző nap vettem valami kész kaját...
Hétvégén az ebédről/vacsoráról szintén gondoskodig.
Fizetek a rezsibe, segítek, ha tudok...
Én is költöznék messzebb, csak lenne valami normális munkahelye az embernek és tudjon hova költözni. A BP-re költözéssel csak annyi problémám van, hogy normális albérlethez normális meló kellene... Lakásra meg most nincs pénzem.... -
Szalma
őstag
(Látod, ha nem élnél otthon, akkor mennyivel könnyebb lenne a szüleidnek... (''...Mindamellett ehhez a 'mindenhez' én adom a költségek több mint felét...'')
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi ez a nyavajgás? Nagyon hétfő van? Told le a beosztottakat!
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Sajnos a nyugati keresztény kultúra átal vezérelt társadalom ezt ''díjazza''...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eljött a Messenger.com vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)