Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi... -
erdeya
senior tag
Na basszus...
Beírom ide, hogy azért jó a szülői háttér, erre vitába keveredek apámmal, mert baszogat. Feltette a ''Mert te mindig okosabb vagy'' c. lemezt (ki ne ismerné). Éppen az a vesszőparipája, hogy nem engedtem begipszelni a lábam a dokinál. Mert hogy én jobban tudom a dolgokat mint a doki.
Hát ezek szerint jobban. Érdemes rákeresni a neten a boka sérüléseire. 6 oldalból kettőn 1 hét fekvő és 5-6 hét járógipszet, kettőn 1 hét fekvőgipszet, kettőn meg 72 órás pihentetést és utána fájdalom fügvényében járkálást tanácsolnak ugyanazon sérülésre (mint ami nekem van). Na most akkor melyik?
Az a baj az ősökkel, hogy túl régen születtek, amikor nem volt szabad kérdezni. Most meg én vagyok a fasz, mert nem hiszek a dokinak. Mellesleg az idő engem igazol, mert ma már bicegve ugyan, de fájdalom nélkül járok.
Úgyhogy mindenki (aki érintett) bekaphatja. -
erdeya
senior tag
A különélés gondolata szép, de érdemes számot adni, mennyi mindnet veszít is vele az ember. Én is nagyon szeretnék már külön költözni, de biztos hiányozna az ágyba hozott reggeli/vacsi, első szóra teljesített kérések, mosás vasalás, stb.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
...és megint megy a PH!!!
-
erdeya
senior tag
Tizes skálán ötös erősségű csalódást éltem át.
A GTA San Andreasban csalódtam picit. Én legutoljára talán az első részével jáccottam. Ott is botrányos volt az irányítás, de ezzel sehogy sem bírok. A játék nekem kicsit vontatottnak tűnt így elsőre. Két órácskát szöszöltem vele, aztán kiléptem.
Talán ha jobb passzban leszek, majd újra belevetem magam.
Most inkább Esmein ajánlatára (CoD) vagyok kíváncsi, de még kell pár óra, mire ''megvásárolom''
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Azért atomszendvicset sem sokan tudnak csinálni

(cipó rulez) -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Betegszabin vagyok, hiszen rá sem tudok állni a lábamra.
Csak ülök a gép előtt, meg fekszek.
Talán jövő csütörtökön megyek leghamarabb.
Pontosabban REMÉLEM hogy jövő csütörtökön már megyek. Mert ha megyek, az azt jelenti, hogy lesz meló ezerrel, de nem fáj a lábikóm és mehet Balcsira.
De mi van, ha mégsem...

Ígérjétek meg, hogy jövő hét szerda estére meggyógyulok!!! -
erdeya
senior tag
Megjöttem a fürdésből

Körülményes volt, de túléltem.
Sajnos már van rutinom, hogyan kell panel-kádban fürdeni fájós lábikóval
-
erdeya
senior tag
Nemrégiban készítettem egy filmet a plüssmacim és a gyermekkori rágóka macim főszereplésével amolyan vadnyugati stílusban, klassz zenei aláfestéssel.
Érdekel valakit? Mert akkor felteszem a lapomra letöltősnek.
Igazábol egy nagy LOL az egész, de én büszke vagyok rá
-
erdeya
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy a múltkori balesetnél, ami szintén szerdán történt, vaásrnap már mászkáltam vele. Fájt, fájogatott, de a célnak megfelelt. Tehát ha most sem, súlyosabb, akkor jövő héten szerdára szerintem jó lesz, csak ugye akkor nem volt elszakadva. Legalábbis a doki szerint. De a tegnapi arc szerint most meg elszakadt.
Szerintem ez kuruzslás. Állítólag ultrahanggal simán meg tudnák nézni...
De nem tették
-
erdeya
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Csak részlegesen szakadt el az egyik bokaszalag.
A doki 1 hét fekvőgipszet akart rárakni tegnap este, de nem engedtem neki. Azt mondta, hogy ha begipszeli, akkor 12-én már tudok mászkálni.
Mondtam neki, hogy akkor egy hétig ugyanúgy tudok feküdni gipsz nélkül is.
Amúgy elég unszimpi volt a doki. 1,5 hónappal ezelőtt, amikor ugyanígy jártam, akkor azt mondták, hogy csak húzódás és mégis kétszer ekkora volt a duzzanat. Most fele akkora, nem is fáj annyira. Ezért nem hittem a dokinak.
Megröngenezte, aszonta törés nincs, megtapogatta és közölte, hogy részleges. Aztán amikor vissza mertem kérdezni, hogy erre miből jött rá, felkapta a vizet. Pedig én csak magyarázatot vártam, meg m,egnyugtatást és tájékoztatást, hogy mi a pontos helyzet. Erre ő meg azzal jött, hogy megkérdőjelezem a hozzáértését meg ilyenek.
Szóval én bízom benne, hogy tévedett. Mondom másfél hónappal ezelőtt cifrábban nézett ki. Most nem is fáj annyira, szóval... -
erdeya
senior tag
Bokaszalagszakadás mentes jó reggelt kívánok minden fórumozónak.
Nincs itt valaki, aki otthon van ilyesmiben? Hogy mikorra gyógyul meg egy részleges szalagszakadás?
Van rá reális esély, hogy júli 12-én már mászkálhatok? -
erdeya
senior tag
Teliberakott 3,14-csába.
Focizni voltam. MEgint aláfordult a bokám, megint olyanra dagadt mint a combom, megint a balaesetin kötöttem ki. Ezúttal részleges szalagszakadás. FÁKK!
Két hét múlva mennék Balatonra. Mi lesz velem. Nagyon ideges vagyok. Be akarták gipszelni, de nem engedtem. Majd fáslizom, meg jegelem.
Miért velem történik iilyen mindig? A pálya ugyanazon részén, ugyanolyan szituáció, ugyanaz a lábam. FÁKK FÁKk FÁKK
Egy hétihg itthon vergődhetek, melóba ezer dolog lenne és fáj nagyon és mi lesz ha nem gyógyul meg a balatonig.
Ne haragudjatok, de nagyon el vagyok keseredve...
Jó éjszakát... remélem tudok aludni majd. Nagyon fáj
-
erdeya
senior tag
Sikeresen letöltöttem, telepítettem. Nekem műxik.

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Péterke! A gyorsabbikból küld el nekem okosan a progit amig finom a bácsi

-
erdeya
senior tag
Kérném szépen én is az earth-telepítőt, mert már nem lehet elérni.
Valaki tőccse fel valahova!
-
erdeya
senior tag
Hát ma sem sikerült sokat irogatnom...
És ennek részben ti vagytok az okai.
Mert az oké, hogy délelőtt auditálva voltam (sikeresen megúsztuk), de amikor meg akartam írni, bedobtátok ezt a műholdas linket én meg rácuppantam és már 1 órája csak azt kamillázom
Erről jut eszembe:
-Mi az, nagy foga van és a föld körül kering?
- ???
- műHÓD
-
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link
A legalsó topic. A többi lámaságot kéretik nem kommentálni
-
erdeya
senior tag
Jó reggelt az uraknak!
Aki teheti, a mai napot vlami pinceborozóban töltse. Ott hűvös is van, meg nem kell messze menni az értékes nedüért sem. Én meg majd szép csendben elolvadok a melóhelyen...
-
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Elkéstél...
Megtaláltam a kiegészítő fájlt, amivel elő lehet csalogatni a tuningot. Már le is ment a teszt. 300/500-ról 355/615-ös optimumra állítja a progi.
Majd futtatok ezen pár tesztet, hogy beadhassam a 3. minitesztem Rudinak, de most alvás.
Jóéjszakát gyerekek.
Aztán reggelig jók legyetek! Remélem holnap többet tudok majd lenni, csak besűrűsödött a meló, audit hegyek, meg a szabadságolások miatt is több a munka. Ráadásul magánügybe is sokat mászkáltam, így délután sem értem rá.
Na de majd holnap foci előtt rátokszabadítom magam
-
erdeya
senior tag
Elsősorban nem a húzás érdekel, mert alapból ez a kari 44%-kal jobb mint az előző volt húzva. csak kíváncsi vagyok, hogy azzal az optimális beállításos izével mit tud. Rivatunert ismerem természetesen...
De hogy lehet, hogy a cikkben írt driver tud olyat a legújabb meg nem?
Torz on Borz: Neked is mondom, eszemben sincs ezt is úgy meghúzni, mint a 9550-et, csak mivel akarok erről is egy minitesztet, kíváncsi vagyok a határokra.
Ebben persze nincsenek olyan tartalékok mint a radeon 9550-ben...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Halihó! Immáron a 6600-al kiegészült gépem mellől köszöntelek titeket. Egyben meg is kérlek titeket gurukat, hogy segítsetek ebben: Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
A tegnapi napom elég sűrű volt. Korábban leléptem melóból, kolbászoltam a városban, megvettem a vidkarit, meg ajándékot néztem a Kedvesem tesójának, persze pont azt nem kapni, ami kéne

Aztán meg mentem Barátnőzni. Este fél 10-kor értem haza, még nem volt időm implantálni a 6600-at a gépbe. Így természetesen netezni sem tudtam. Majd ma öszedobom, oszt leszek. -
erdeya
senior tag
Vérboci, az újdonsült dzsíforsz 6600 tulajdonos köszönti népét

SPDeluxe1.0: Láttam a tegnapi kérdésed itt a topicban, de választ itt nem kaptál aszem. Szóval ADSL nethet nem köll semi a hálókareszon meg a vezetékes telkón kívül. Minden egyéb kütyüt a fatáv ad.
Megnéztem az ADSL-keresőben, nálatok kiépíthető, szóval gyerünk, rendelj! -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Tévedtem... két 6600 teszt van már. De az enyém akkor is jobb lesz majd.

Engedd meg, hogy munkaidőbeosztásommal kapcsolatos ismereteid fehér foltait satírozgassam. A bácsi kötetlen munkaidőbeosztásban dolgozik. Tetszőleges a kezdés és a befejezés. Ha becsekkolok reggel 8-kor és két perc múlva már kimegyek, akkor is 8 órát számol a masina
Igaz, hogy akkor hamar kirúgnak
De megtehetem, hogy ma fél háromkor lelécelek, így negyed négykor már a bótban pengetem a zsét a kártyáért.
GhOsT: Miért? Az mit jelent az álmoskönyv szerint???
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ha a bolt sziveskedett megfelelően leadni a rendelést illetve a nagyker sikeresen le is szállította azt, akkor ma délután 3 óra 15 perc magasságában boldog GF 6600 tulaj leszek.
Örvendjünk együtt.
Teszt természetesen lesz, hiszen rudi oldalán egyenlőre csak egyetlen elég gyengus teszt van non GT 6600-ról.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Képzeld, ma a videokarid nyomába eredek. Már csak két betű és 200 a hátrányom

Esmein: Színskála hívogat? Vagy kicsoda? Gyerekes dolog...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
...és igen...
Én nyitom a mai reggelt!
Ilyen sem volt még. Kellemes hétfő reggeét mindenkinek. Remélhetőleg mihamarabb már kellemes péntek délutánt kívánhatok
-
erdeya
senior tag
No, mára ennyit a PH-ból, mert szét kell szedjem a gépemet.
Remélem holnap estére ismét műkszik, immáron az új jövevénnyel egyetemben. -
erdeya
senior tag
Nos én is csak onnan veszem az infót, hogy mindig péntek délutántól hétfőig figyel a PH hétvége felirat a főoldalon.
Ezért gondoltam, hogy amolyan ''hétvégi kiadás'' jellegű.
Hiszen a hazai pálya és az új Chip mag-os cikkek mindig hétvégén vannak. Még ha most ez utóbbi el is maradt. -
erdeya
senior tag
Van egy oldal, ahol ha kiválasztom a számítógépben használt cuccokat, megmondja úgy kábé, hogy mekkora táp kellene.
De nem találom és nem jut eszembe megfelelő kulcsszó a guglin történő kereséshez.
Segítsetek plíz. -
erdeya
senior tag
Na mi van?
Mindenkinek mérgezett volt a reggelije? -
erdeya
senior tag
Csak ennyi van róla, a hubon linkelte az egyik OP.
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Reggelt...
Éreztem én, hogy nem lesz még reggelre változás vagy újdonság. Hiába, a jó munkához idő kell.
MÁS...
Olvastátok, mi történt a Diablo hubbal? Vicc... -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A legfanatikusabb 345 emberke mi?
Egy közepes szerda délelőtt is ennyien vagyunk...
Na jóccakát. Minusz egy ''függő''. -
erdeya
senior tag
Kajánál maradva...
Nem sokmindent tudok főzni, igaz nem is nagyon próbálkoztam még, de erre büszke vagyok.
Pácolt marhasteak fóliásburgonyával, hagymástejfölös szósszal, pirítóssal és dióval.
Naggyon fini lett...
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hogy bírtok ti éjjnek évadján a kajáról beszélni?
Még az innivalóról oké lenne, mert 35 fok van itt a panelban, a procihűtőm szinte könyörög, hogy havazzon
-
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Történetesen pizsamában nyomom éppen...

A pirítóst faster majszolgatja, én ritkán eszek pirítóst, pláne lekvárral.
Qorthral: Anyukám még nem szólt, hogy feküdjek le
(nem is fog...
) -
erdeya
senior tag
Szió! Ti még nem alusztok?

-
erdeya
senior tag
Kellemes szombat estét minden kedves fórumtársnak. Kicsinyt hosszabb rápihenés után ismét jöttem offolni.
Valójában küldetést teljesítek, hogy végigolvasom a Geforce 6600 non GT topicot. Aztán persze úgyse és lámaságokat fogok majd ugyanott kérdezni
Rövid intermezzoként jelenteném be, hogy a mai naptól immáron oficiálisan is sikeres érettségit tett az én szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ez a régi új

Új, mert nincs már hová belépni. Csak a boci van.
Még különben sincs egy hónapos, szerintem tehát új.
(hazamentem csőváz!) -
erdeya
senior tag
Hát a mai nap is lecseng lassan.
A hollandok jó arcok. Remélem, amit megígértek, be is tartják.
Finom volt az üzleti ebéd is.
Üröm az örömben, hogy mi fogadott itt a helyemen? Egy elmebomlasztóan idegesítő és felhúzó téma. De ne aggódjatok, péntek délután ide vagy oda, kiosztottam a népet. Csak most meg nem merek hazamenni, mert hátha az emelkedett hangvételű levél kapcsán valaki telefonál, vagy válaszol még
-
erdeya
senior tag
Jó reggelt...
Csak beköszönni jöttem, mert a mai napom nagyon sűrűnek igérkezik.
8-tól a szokásos értekezlet, atán 9-kor jönnek a hollandus beszállítók. Délután kettőig el sem mennek. Csak azt nem tudom, addig mi a manóval tartom őket szóval. Van egy két téma, amit meg kell beszélni, de az max 2 óra. És ebben már az üzemlátogatás is benne van.
Jó az egészben, hogy a cég pénzén megyek velük ebédezni
-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Mostanában nem jellemző. Pár évvel ezelőtt a helyi TV-ben rádióban nyomultam, Akkor összejött egy két cucc, meg vacsorameghívás.
Ez most egész véletlen volt. A szalagszakadás gyanús lábikómmal fetrengtem idehaza, amikor a blikkben olvastam ezt a hosszu nyak titka c. Arany Ászok játékot, oszt gondoltam mindegyik telcsimről küldök 1-1 üzit.
Hát bejött...
-
erdeya
senior tag
Tisztelettel jelentem be a kedves egybegylteknek, hogy a mai napon megérkezett a nyereményem: a 40 palack sör!

A számoló és kötözködő mágusok kedvéért elárulom, hogy a képen csak 33 van, mert 5-öt elajándékoztam, kettő pedig a hűtőben figyel.
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Szopacs...
Pedig már én is belelkesedtem.
Hogy megy a SA?? -
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
Keresőőőőő -
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Már mindent megpróbáltam.
Kivettem, visszatettem. Új driver van fenn. Másik monitorral is csekkoltam.
A hűtés bizti ok, mert húzva is lefut rajta a 3D mark, aztán visszaveszem alapra és fél óra múlva elkezd csíkozni, aztán 5 perc múlva abbahagyja.
Tegnap pl. tudtam forma egyezni, nem volt fagyi egyáltalán.
Vangelis: Lehet bemegyek ma a boltba, és egyenlőre szóban vázolom nekik a témát, oszt meglátjuk hogyan állnak a dologhoz. Nem nagyon tudom nélkülözni a karit. Végső esetben veszek valami PCI-s vackot használtba egy ezresért, de nem szeretnék. -
erdeya
senior tag
Szió!
Vitt már vissza valamelyikőtök VGA-t garanciába? Sokat szőröznek vele? Vitatják a hibát? Tesztelik a karit?
Az a baj, hogy nem tudom mindig reprodukálni a hibát
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Na ilyen a kép néha. A szövegek melletti csíkokat kell figyelni.
A nagyon ramaty kép akkor van, ha játékból visszatér fagyásból.
Szóval vga hiba? És mi? Memó vagy GPU?
Még sosem vittem vissza semmit gariba. Elkezdik majd vitatni, meg bevizsgálják? Nekem arra nincs időm, nincs másik karim. Cserébe adnak másikat? Hisznek nekem vagy tesztelgetnek? Én sem tudom mindig reprodukálni a dolgot amúgy. Nem mindig ilyen... -
erdeya
senior tag
Radeon 9600XT vagy Geforce6600?
-
erdeya
senior tag
válasz
Tsunami
üzenetére
Gyere át ide lécci.
Meg mindenki, aki segíteni akar.
erdeya
senior tag
A linkelt képen vázolom, milyen hibák jelentkeznek. A kép csak illusztráció, ez a melóhelyi gép, de hasonló szituációban történik a dolog, tehát pl. a start menű bontásakor.
Szerintetek VGA?? -
erdeya
senior tag
válasz
Tsunami
üzenetére
Főleg, hogy 500 fölött van a teteje Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
válasz
PapaMaci
üzenetére
naná... hisz bármikor újra reggelhetek

Azért vga-ra gondoltam, mert az utóbbi hetekben rémísztget a mostani. Vindóz közben a képernyő job oldalán fehér háttér esetén a betűk után narancssárga pulzáló csíkok jelennek meg. Csak még nem tudom, nem-e a moncsi szarakodik, mert ha a fényerőt felnyomom, eltűnnek.
Viszont az F1 challange kifagy (meg néha más is) de a benchmarkok simán futnak és még húzva sincs a kari.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én annyit 2 nap alatt sem alszom... sajna...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)