Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz #70869248 #502 üzenetére

Lehet hogy nem tőled kéne megkérdeznem, de nem nagyon találtam infot róla, szóval:
    Mi kell ahhoz hogy az ember mentőautósofőr legyen?
    Korhatár van?
    PAV I az miből áll:F
    kell még valami?:F

• Apol77

tag

válasz #70869248 #502 üzenetére

Akkor legalább egy ember van aki érti hogy miről is beszéltem. :)
    Sokan ennek csak addig a részéig jutnak el, hogy hű de jó, lehet száguldozni, véres dolgokat látni... De közel sem erről szól. Nem csak megnézni kell, hanem el is kell látni a sérültet, ami sokszor igen csak megrázó. Összel fent voltam az állomáson, amikor éppen visszajött a kocsi egy metrógázolástól. A nő felsőteste 180 fokot csavarodott. Tudták hogy meghal, de el ellett látni. Mire beértek a kórházba meghalt. A mentőorvos igencsak sok éven keresztül látott baleseteket, de ez az eset után szabira kellett mennie. Aki ezt lelkiismeretesen csinálja, az megrázza. Hiába mondják hogy meg lehet szokni. Nem lehet megszokni, csak együttélni vele. Ha úgyérezted hogy nem bírod tovább, jól tetted hogy abbahagytad.
    Valaki könnyebben feldolgozza, valaki nem.
    A másik oldala, hogy el kell látni a szépen mondva maga alá piszkított hajléktalant is. Az már csak hab a tortán, amikor a korház nem akarja átvenni, mert pl van rajta egy karcolás, vihetik másik korházba a traumára.

A kerékbilincses témához fűződően, elég érdekes álláspontokat olvastam :)
    Vajon honnan szedik ezt a baromságot, hogy ha ''életmentés'' céljából szállítanak beteget magán autóval, a piroson is át lehet menni......
    Érdekelne a Te nézeted is a témában.
    Nem akarok oda írkálni, így is vannak ott okosok.

Még sajnos nem mentőzök :(
    Ennek az okát itt tudod elolvasni: Bővebben: link
    Szívesen venném ha tudnál valamit tanácsolni :)

Aktív témák