- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Na, az UltraWEB is bekaphassa, tegnap megölték az accomat. Hogymeraszongya sok file nem volt kilinkelve a főoldalra... meg hogy más szerverről érték el őket... hát b+, ezért internet, köccsög.
Bosszant, sokon helyen most cseszhetem a custom smileykat meg egyéb pár kB-os képet meg miegymást... 
Tudtok olyan, legalább 20-30 megás tárhelyet ahol ilyenen nem problémáznak? -
bogingrol
aktív tag
válasz
Panther
üzenetére
nem tom hova kell klikkelni es mire.hat ez van.tudom gyik vagyok.en odamentem tarhelyre aztan rakat rizsa de sehol semmi,aztan ugraltam rajta es fel is toltottem valami kepet,de hova?ne kerdezd.szal gyiksagba csucson vagyok ami ezt a temat illeti...es meg haza is kell mennem.szal ez van.ma sem fogok mar kepeket feltolteni.esetleg mailot lohet valaki ha van kedve es egesz erosek az idegei.gondolom inkabb a hardvernel kellene maradnom, csak hat idegesit hogy ezt nem tudom megcsinalni....
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bosszant, sokon helyen most cseszhetem a custom smileykat meg egyéb pár kB-os képet meg miegymást...