Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Na, az UltraWEB is bekaphassa, tegnap megölték az accomat. Hogymeraszongya sok file nem volt kilinkelve a főoldalra... meg hogy más szerverről érték el őket... hát b+, ezért internet, köccsög.
Bosszant, sokon helyen most cseszhetem a custom smileykat meg egyéb pár kB-os képet meg miegymást... 
Tudtok olyan, legalább 20-30 megás tárhelyet ahol ilyenen nem problémáznak? -
bogingrol
aktív tag
válasz
Panther
üzenetére
nem tom hova kell klikkelni es mire.hat ez van.tudom gyik vagyok.en odamentem tarhelyre aztan rakat rizsa de sehol semmi,aztan ugraltam rajta es fel is toltottem valami kepet,de hova?ne kerdezd.szal gyiksagba csucson vagyok ami ezt a temat illeti...es meg haza is kell mennem.szal ez van.ma sem fogok mar kepeket feltolteni.esetleg mailot lohet valaki ha van kedve es egesz erosek az idegei.gondolom inkabb a hardvernel kellene maradnom, csak hat idegesit hogy ezt nem tudom megcsinalni....
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen Blu-ray írót?
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bosszant, sokon helyen most cseszhetem a custom smileykat meg egyéb pár kB-os képet meg miegymást...