Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
Aktív témák
-
válasz
PeliScan
üzenetére
a boldogság relatív. és nem feltétlenül az anyagiakon múlik.
engem pl az tenne boldoggá, ha a gondviselés távol tartaná tőlem a bunkókat, legalább az otthonomban...
de hát ez csak álom. ahova én megyek, oda mindig jön előbb-utóbb egy bunkó, aki zavarja az életem a fűrészelésével/ kopácsolásával/ ordítozásával / üvöltő tuc-tuc zenéjével, stb.
különösen az etnikai kisebbséget szeretem nagyon. persze az etnikai nagyobbság sem kutya...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
''Szerencsére'' csak a kocsi orrát tolta el kicsit jobbra... szépen néz ki. Ja meg elszállt a bal első helyzetjelző (külön van a fényszórótól). Most a sérülésnél valszeg befolyik majd a víz, remélem azért nem lesz baja. A lámpát úgy-ahogy sikerült rögzítenem, persze kicsit azért érdekesen áll, elvégre a helye összement...
MOD: Fokukac: Tank, az jó lenne. Erre már én is gondoltam... csak drága. Régebben, amikor még a Wartburg volt, már akkor is volt egy olyan tervem, hogy végig az oldalát tele kéne rakni körfűrészekkel, aztán akkor jöhet a sok balfasz okoskodni, ütközni, bevágni elém, leszorítani, dudálni, stb stb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)