Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
zolka78
üzenetére
Már látom, hogy nem lesz egyszerű értelmes obit találni. A Tamronnal már találkoztam, tényleg szép a képe, de valamivel nagyobb obi kéne, meg úgy hallottam sok a selejt, ha eladóak vannak rendszerint azért mert téves a fókusz vagy egyéb hibája van.
Mert gondolom egy kitobit azért mégse kéne, rendszerint amint kézbe veszik az emberek, egyből túl akarnak adni rajtuk, bár ha nem lesz értelmesebb ajánlat ezt választom.
Talán ebay-ről, vagy valami fotóstól kéne szerezni obit, mert hogy 60e alatt/körül nehéz értelmes használt obit találni a neten az nem jó. Főleg úgy, hogy akár még pár hónap múlva lehet túl kell adnom az egészen mert béna fotós vagyok.
Őszintén, nagyon vállalhatatlan pl. ennek a minősége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest