- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
zolka78
senior tag
Azért hagyatkoztam kizárólag a képminőségre mert számomra most ez a döntő. Tudom, hogy melyik obinak mi az előnye és a hátránya, IS számomra most nem szempont, ebbe a tartományba nekem nem létszükséglet. A gyors AF-t nem ezektől az obiktól várnám. Fotózási szokásaimhoz bőven megfelelnek, teljesen általános célra kellene, ezért is nem tértem ki rá. Sport fotó, portré, party fotó, ilyenek nem érdekelnek. Ahol komolyabban használnám és esetleg másoknak is szüksége van a képeimre azok a kiállítások, börzék. Itt mondjuk fény van, szarnak szar, de van. Gyorsan mozgó téma nincs, nem szalad el semmi, 1600 iso fölé még a kitobival sem kellett menni. Tehát ez az a téma amit mások előtt is vállalok nem csak magamnak csinálom, néha kevés a kitobi 55mm vége, 22-24mm alatt meg kevés a kép. A többi meg családi fotók, kirándulások alkalmával egy kis város, egy kis természet, ide meg már jó a nagy látó, mondjuk a kitobit azt megtartom. Ezért írtam, hogy kép minőség függő számomra a dolog mert erről-arról le tudok mondani ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest