- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
KeNTaGoN
üzenetére
Nekem is eos 500D van és használok hozzá egy Tamron 55-200 obit, ami hasonló minőség ahhoz amit kinéztél magadnak. Én egy átlag családi vacsora áráért vettem használtan és nem bántam meg. Nagyon szereti a sok fényt és eléggé kompromisszumos obi, viszont átlag használatra szép képeket lehet vele csinálni. A kész képekből nem sokat lehet vágni már ekkora felbontásnál, itt kijön a gyengébb optikai minőség, látszik a vágott képeken. Koncert fotózásra én nem vinném, oda nem ezek valók szerintem, nem állná meg a helyét. Ennyi pénzért amibe került én még is azt mondom, hogy jó vétel volt. Mikor tele obi kell akkor felrakom és tudom, hogy szép képeket kapok végeredményre. Ha meg olyan a körülmény akkor nem is próbálkozok vele.
-
rumos14
nagyúr
válasz
KeNTaGoN
üzenetére
az ilyen nagy átfogású obik közül még ez a jobbak közé tartozik. volt nálam kölcsönben, nekem nem tetszett. de azért azt sem mondanám, hogy a tele vége ennyire használhatatlan.
eseményfotózáshoz és portréhoz leginkább alkalmatlan ez a cucc, oda nem ártana egy kis fényerő. amennyibe kerül ez a 18-250, nem sokkal többért találsz esetleg használt Sigma 50-150/2.8-at. vagy lényegesen olcsóbban egy Canon 55-250, ez sem fényerős, de optikailag sokkal jobb mint a 18-250. ha mindeképp nagy átfogás kell, sztem a Canon 18-200 jobb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest