Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjohn
addikt
válasz
zolka78
üzenetére
Én a Tamron 28-75/2.8-ast használom 50D-vel, legtöbbször ez van fenna vázon. Körülbelül f 4-es rekesztől már penge éles,szép tiszta képeket rajzol, nagyon jó obi. Nekem nem igazán hiányzik a 28 mm alatti tartomány, ha nagy ritkán kell akkor egy Tamron 17-35-öt használok, de azt épp el is fogom adni annyira ritkán kell. Persze mindenkinek mások a fotózási szokásai, ez erősen témafüggő.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
zolka78
üzenetére
1. Ha leméretezed az 500D képét, akkor javulni fog az élessége. Én általában 5-6 megapixel környékére méretezem le (ha raw-ba fotózom, akkor a konverzió után, ha nem, akkor a vázon állítom be ezt a méretet), mivel az én céljaimnak ennyi elegendő. Az ára az, hogy a részletek egy része elvész.
Előfordulhat, hogy az életlenség valójában bemozdulás, ellenőrizd le a záridőt, hogy elég rövid e. Nagy felbontásnál a bemozdulás is jobban látszik, a megoldás az állvány vagy a rövidebb záridő.
2. Én a 28-75-öt ismerem, semmi gond vele nagy felbontásnál se, de a 28mm általános célra kevés lehet. Sajna az utóbbi hónapokban kissé magasabb lett az új ára, viszont használtan egész baráti áron lehet kifogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Mikrotik routerek
- Apple MacBook
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest