Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Alx.Mercer
üzenetére
Köszi az eddigi válaszokat! A 2,8-al az a baj, hogy eddig kerültem az olyan helyzeteket, hogy kelljen a 2,8 így nem tudom mennyire használnám ki, a súly pedig ami tudom, hogy kétszerese a Canon obinak, valóban elrettent egy kicsit. A másik alternatíva, hogy veszek a Canon mellé egy 100/2,8-as obit, (60/2,8-am van) csak úgy egy kicsit többe került. Az igazi kérdés az, hogy képminőségben ha mindkettőt ugyanazon a rekeszen használjuk, mennyire vannak párban. Azt tudom, hogy a Sigma 2,8-on lágy, de például f5,6-on vajon milyenek lehetnek egymás mellett? A berántós elmászós stabi dolgot ismerem, mert a mostani Tamron is olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mesterséges intelligencia topik
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest