Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ettetek, ittatok?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Juhú, játék. Elfogadnám a moncsit, szóval jöhet
-
BiP
nagyúr
válasz Televan74 #67 üzenetére
a kezeden is megszámolhatod, csak úgy nehezebb kattintgatni a modellek között.
szerk: most álltam neki az egésznek.
Ez a 2. kérdés tök hasznos volt, nem tudtam.
Van arról valami lista/leírás, hogy a többi betű mit jelent?
(vagy nézzek meg pár modellt, és sakkozzam ki? De erre most lusta vagyok )[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Főleg, hogy hétvégén már nem is lesz kérdés.
A játékban hétfőtől péntekig, tehát öt napon keresztül teszünk fel kérdéseket, egy nap többet is,
+ a kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés.szerk: eszterencs megelőzött.
szerk2:
Milyen hasznos volt dekódolni néhány betű jelentését, így már típusszám alapján is meg lehet válaszolni, utána se kell nézni az adatlapnak[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz MaxxDamage #177 üzenetére
De a kérdés, hogy hány herz-cel szúrja ki a szemét?
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz MaxxDamage #211 üzenetére
Szerintem a 8-as, ott kérdeznek felbontást.
-
BiP
nagyúr
Egyébként a többi gyártónál is biztosan van ilyen, itt csak az a fura, hogy publikus, a user/vevő elé van téve.
Ami furává teszi, ha valaki az egészet meg akarja jegyezni (nem csak a nagybetűs, konkrét típusjelzést), de egyben hasznos is, mert azonnal infót ad. (mint ahogy a normál típusszámból a méret, felbontás, csak itt a kisbetűsben minden egyéb is benne van) -
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
PH! userscript gyűjtemény. (leírásokkal)
Alul pedig ott vannak Supreme7 scriptjei [link] , többek közt a nyereményjáték-ellenőrző.
De gondolom már nem működik.Addig meg marad a kézi ellenőrzés.
Kérdés: ha valaki rosszat jelöl, akkor pirossal jelöli?
A jó válasz zöld, de nem tudom,hogy azért-e, mert az a hivatalos jó, és azért zöld vagy azért, mert eltaláltam a jót.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Támogatom.
Régebben néztem már be én is, aztán csodálkoztam, hogy miért nem vagyok a kalapban, mikor minden zöld. És többször kellett megnéznem, hogy jaaa, a pötty viszont nem ott van.szerk: ja, hogy az is változik. Azt hittem azt érted szürke alatt, hogy normál betűvel.
De ki van szürkítve, értem, mint az offtopik.
Hááát, szerintem a piros látványosabb, közérthetőbb.De amúgy mindegy, ha valaki figyelmesen nézi végig, értelmezhető.
(bár én pl. sokat netezek mobilon, és ott ez a rész azért kevésbé látszik. Az az oldal már nem reszponzív, és piciben mutatja)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest