Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
no látod,ez a hsz el is árulja itt is,ki szokott lázadozni mostanában,ha nem úgy megy a war,ahogy szeretné,már bocs....túlreagálsz mostanában apróságokat is.kapsz egy fejest és már a rinyától hangos a ts...meghát hozzáálás a múltkor,várok,hogy legyen war,elmentél keresni 6v6-ot,aztán visszajössz 5v5-tel,és épp azt nem mondtad igy,hogy menjek a gecibe,csak lazán benyögöd,hogy sorry nem vagy blizzardos,meghogy mértnem én keresek,no ez a parasztság,főleghogy megmondtam,hogy nem tudok keresni,mert sem klienssel,sem netoldalon,javán nem megy az irc,volt pont aznap téma.simán elmondhattad volna úgyis a dolgot,hogy "bocs,de lenne egy 5v5,nem gond Lorenzo?"mit feleltem volna rá szerinted,főleghogy előtte már waroztam?simán nem lett volna gond.nagyon benne vagy ebben a liderkedésben,el vagy szállva,ennyi a gondom.pedig te tudsz normális is lenni,csak most elkapott a gépszij,hajszolod a warokat,nem vagy türelmes,dettó mint Ent annó,amikor úgy volt,hogy indultok CB-n.tök mindegy,de ez a NYEV rovására megy megint,és ez a nagyobb gond.feláldozol mindent azért,hogy nyomulhass.ennek sem lesz jobb vége szerintem,ez a mentalitás már megölte a ph klánt,itt sem fog ez hosszútávon menni,vagy a nyev,vagy a blizzard vége lesz,ha igy marad.legalábbis én biztos nem fogok könyörögni,hogy warozhassak a blizzarddal,igyis ott tobzódik mindenki,ha meg a maradék NYEV hasonlóan nem lelkesedik,akkor ott meg nem lesz war...kiváncsi vagyok,hogy te még nyomod idegeneknek a TGF-et most is,meddig fogja birni a rendszer,igyis tumultus van,most még elmegy a dolog,de amikor beindul a szelektálás,lesz itt morcogás még,főleghogy még 3 hét a nyár,visszajönnek aktivabban az emberek.de te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő